Sorum var Selam hanımlar 🥰

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Defnenin annesi Ayşem tarafından oluşturulan Selam hanımlar 🥰 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 686 kez görüntülenmiş, 21 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Selam hanımlar 🥰
Konbuyu başlatan Defnenin annesi Ayşem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Defnenin annesi Ayşem

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Öyle valla canm saygiyi gram haketmeyene hep susmuşum boşuna dememişler görümce görmeyeyim seni ömrümce 😂😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Şuan herkes şokta canm bu zamana kadar hep sustum küsmedim bı sure hazmedemezler😂😂

Şuan herkes şokta canm bu zamana kadar hep sustum küsmedim bı sure hazmedemezler😂😂
Ahahhha iyi olmuş bu şok onlara 1 yıl yetee

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Herkes nasıl iyimi halinizi hatrinizi sorayım dedim ben çok iyiyim 4 yıldır hep susup saygılı davranıyordum eşimi doldurmalar laf sokmalar vs derken dün patladım görümceme 🤭😂 kuşlar kadar hafif özgürüm uzun lafın kısası susmayın ben çok sustum konuşan yaraniyor😂😂
Buna şükür canım oh iyi yapmışsın ağzına sağlık hep susanı eziyorlar istediğini söylüyorlar

Defnenin annesi Ayşem

Kayıtlı Üye
rank
Buna şükür canım oh iyi yapmışsın ağzına sağlık hep susanı eziyorlar istediğini söylüyorlar
Öyle valla canm ölümlü dünya kalp kırmaya değmez dedikçe hep kırılan ben oldum

Onlar şoktan çıkana kadar bide mucize olsaydı aile apartmanından kurtulsaydim 😂😂

Onlar şoktan çıkana kadar bide mucize olsaydı aile apartmanından kurtulsaydim😂😂
Kardeşinin oğlunun evlendiğini ailesinin olduğunu kabullenemiyorlar bir türlü kıskançlıktan sıkıntılar oluyor hep
Kendi kizida nişanlandı insan böyle hayinlik düşünmez kızımda ele karışıyor der yok anca kocamı doldurmaya çalışsin

Belinayin❤️ Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Herkes nasıl iyimi halinizi hatrinizi sorayım dedim ben çok iyiyim 4 yıldır hep susup saygılı davranıyordum eşimi doldurmalar laf sokmalar vs derken dün patladım görümceme 🤭😂 kuşlar kadar hafif özgürüm uzun lafın kısası susmayın ben çok sustum konuşan yaraniyor😂😂
Kız niye 4 sene sustun kız ben 1 sene zor sustum bende senin gibi patlama yaşadım bende çok hafiflemisdim cnm artık susma ben hiç susmiyorum 🤣

Defnenin annesi Ayşem

Kayıtlı Üye
rank
Kız niye 4 sene sustun kız ben 1 sene zor sustum bende senin gibi patlama yaşadım bende çok hafiflemisdim cnm artık susma ben hiç susmiyorum 🤣
Eşimin hatrina hep sustum bide babamı kaybettigim zaman aramız bozuktu babamla güzel hiçbir anımız olmadı bende ölümlü dünya kalp kırmaya değmez dedim büyükten tut 5 yaşındaki çocuğa kadar ezdiler beni çok şey yaptılar patladım ve iyiki diyorum keşke başta tavrimi koysaydim smdi bunları yaşamazdim seninde ağzına sağlık canm hakediyorlar benmde annem görümce teyzelerim görümce yengeme temizliğe kadar gittiler hep yardım ettiler abla kardeş oldular bende öyle olmak istedim ama zorla olmuyor bazi şeyler ablam dedikçe kocamı doldurdu bana😂😂

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank

Onlar şoktan çıkana kadar bide mucize olsaydı aile apartmanından kurtulsaydim 😂😂

Kendi kizida nişanlandı insan böyle hayinlik düşünmez kızımda ele karışıyor der yok anca kocamı doldurmaya çalışsin
Aynen öyle vallahi keşke birazda bizi kıranlar vicdan azabı çekse

Belinayin❤️ Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Eşimin hatrina hep sustum bide babamı kaybettigim zaman aramız bozuktu babamla güzel hiçbir anımız olmadı bende ölümlü dünya kalp kırmaya değmez dedim büyükten tut 5 yaşındaki çocuğa kadar ezdiler beni çok şey yaptılar patladım ve iyiki diyorum keşke başta tavrimi koysaydim smdi bunları yaşamazdim seninde ağzına sağlık canm hakediyorlar benmde annem görümce teyzelerim görümce yengeme temizliğe kadar gittiler hep yardım ettiler abla kardeş oldular bende öyle olmak istedim ama zorla olmuyor bazi şeyler ablam dedikçe kocamı doldurdu bana😂😂
İyi yapmışsın cnm valla buyukte büyüklüğünü bilecek canm mallesef sustuktca herşey derler nasilsilsa sesini çıkartamiyo diye o yüzden hakedene kadedenini vereceksin ozaman bak bakalım kimse bişey diyebiliyor mu iyi yapmışsın adına sevindim böyle devam 🤣🤣

Bu arada başın sağolsun canm

Defnenin annesi Ayşem

Kayıtlı Üye
rank
İyi yapmışsın cnm valla buyukte büyüklüğünü bilecek canm mallesef sustuktca herşey derler nasilsilsa sesini çıkartamiyo diye o yüzden hakedene kadedenini vereceksin ozaman bak bakalım kimse bişey diyebiliyor mu iyi yapmışsın adına sevindim böyle devam 🤣🤣

Bu arada başın sağolsun canm
Sağol canm dostlar sağolsun şuan tek hayalim aile apartmanından kurtulmak taşınana kadarda asla susmuycam her laflarına cevabım olacak beni onlar bu hâle getirdi😂😂

Aynen öyle vallahi keşke birazda bizi kıranlar vicdan azabı çekse
Olmayan vicdanları azap çekmez canm ben çok adım attım dua ettim duzelsinler diye baktım olmuyor patladım artik

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank

Amin canım amin oda olur inşallah

Tüm sayfalar yüklendi.