İyi günler kızlar Gebelikte sigara kullananlar varmi
İki Prenses Annesi 💜 Kayıtlı Üye Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 859 Konum İstanbul 22 Nisan 2021 #1 İyi günler kızlar Gebelikte sigara kullananlar varmi
E Elif kpln Muhammed Ali💙ömer hamza💜AYBÜKE ERVA🧚♀️ Mod Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 2,827 22 Nisan 2021 #2 Ben kullanıyorum ama doğuma az kaldı o yüzden fazla içmemeye çalışıyorum
İki Prenses Annesi 💜 Kayıtlı Üye Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 859 Konum İstanbul 22 Nisan 2021 #3 Elif kpln' Alıntı: Ben kullanıyorum ama doğuma az kaldı o yüzden fazla içmemeye çalışıyorum Genişletmek için tıkla ... Bende kullanıyorum ben ilk aylarda içmiyorum fazla yeni gelişiyor diye aslında hiç icmesek ama zor iste
Elif kpln' Alıntı: Ben kullanıyorum ama doğuma az kaldı o yüzden fazla içmemeye çalışıyorum Genişletmek için tıkla ... Bende kullanıyorum ben ilk aylarda içmiyorum fazla yeni gelişiyor diye aslında hiç icmesek ama zor iste
E Elif kpln Muhammed Ali💙ömer hamza💜AYBÜKE ERVA🧚♀️ Mod Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 2,827 22 Nisan 2021 #4 Kısmet Sarı' Alıntı: Bende kullanıyorum ben ilk aylarda içmiyorum fazla yeni gelişiyor diye aslında hiç icmesek ama zor iste Genişletmek için tıkla ... Aynn cnm Bnde hamile olduğumu öğrendim 2 ay fln içtm sonra 3 4 ay içmedim ama tekrar başldm son aya doğru
Kısmet Sarı' Alıntı: Bende kullanıyorum ben ilk aylarda içmiyorum fazla yeni gelişiyor diye aslında hiç icmesek ama zor iste Genişletmek için tıkla ... Aynn cnm Bnde hamile olduğumu öğrendim 2 ay fln içtm sonra 3 4 ay içmedim ama tekrar başldm son aya doğru
İki Prenses Annesi 💜 Kayıtlı Üye Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 859 Konum İstanbul 22 Nisan 2021 #5 Elif kpln' Alıntı: Aynn cnm Bnde hamile olduğumu öğrendim 2 ay fln içtm sonra 3 4 ay içmedim ama tekrar başldm son aya doğru Genişletmek için tıkla ... 3 4 ay icmediysen bidaha baslamasaydin keşke
Elif kpln' Alıntı: Aynn cnm Bnde hamile olduğumu öğrendim 2 ay fln içtm sonra 3 4 ay içmedim ama tekrar başldm son aya doğru Genişletmek için tıkla ... 3 4 ay icmediysen bidaha baslamasaydin keşke
E Elif kpln Muhammed Ali💙ömer hamza💜AYBÜKE ERVA🧚♀️ Mod Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 2,827 22 Nisan 2021 #6 Kısmet Sarı' Alıntı: 3 4 ay icmediysen bidaha baslamasaydin keşke Genişletmek için tıkla ... Sinirden stresten tekrar başldm
Kısmet Sarı' Alıntı: 3 4 ay icmediysen bidaha baslamasaydin keşke Genişletmek için tıkla ... Sinirden stresten tekrar başldm
İki Prenses Annesi 💜 Kayıtlı Üye Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 859 Konum İstanbul 22 Nisan 2021 #7 Elif kpln' Alıntı: Sinirden stresten tekrar başldm Genişletmek için tıkla ... Bende bırakamıyorum icmeyince çok sinirli oluyorum
Elif kpln' Alıntı: Sinirden stresten tekrar başldm Genişletmek için tıkla ... Bende bırakamıyorum icmeyince çok sinirli oluyorum
elifsu♡ ecrin ada Kayıtlı Üye Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 3,375 Konum Van 22 Nisan 2021 #8 Kısmet Sarı' Alıntı: İyi günler kızlar Gebelikte sigara kullananlar varmi Genişletmek için tıkla ... İyi günler canm içmeyin zararlı
Kısmet Sarı' Alıntı: İyi günler kızlar Gebelikte sigara kullananlar varmi Genişletmek için tıkla ... İyi günler canm içmeyin zararlı
İki Prenses Annesi 💜 Kayıtlı Üye Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 859 Konum İstanbul 22 Nisan 2021 #9 elifsu♡ ecrin ada' Alıntı: İyi günler canm içmeyin zararlı Genişletmek için tıkla ... Keşke demesi kadar kolay olsa
elifsu♡ ecrin ada' Alıntı: İyi günler canm içmeyin zararlı Genişletmek için tıkla ... Keşke demesi kadar kolay olsa
elifsu♡ ecrin ada Kayıtlı Üye Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 3,375 Konum Van 22 Nisan 2021 #10 Kısmet Sarı' Alıntı: Keşke demesi kadar kolay olsa Genişletmek için tıkla ... Valla bilmiyorum bn kendimi bildim bileli çok rahatsız oluyorum sıigaradan eşimde içiyo hep kızıyorum
Kısmet Sarı' Alıntı: Keşke demesi kadar kolay olsa Genişletmek için tıkla ... Valla bilmiyorum bn kendimi bildim bileli çok rahatsız oluyorum sıigaradan eşimde içiyo hep kızıyorum