Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aleyküm selam canım kayıt olursan daha iyi olur hem senin hemde bizim için
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 20. Haftasındasınız.
Bebeğimiz yaklaşık muz büyüklüğünde.
Bebeğimiz yutmaya ve sindirim sistemi mekonyum üretmeye başlar. Gebeliğin yarısı bitti. uterus göbek hizasına geldi. demir ve diğer minerallere daha çok
ihtiyacınız var. Bebeğinizin boyu yaklaşık 25 cm ağırlıgı 320 gr
(bu haftaya kadar bebek boyu baş popo arası ölçülür. bu haftadan sonra baş topuk arası
ölçülür.)
Kayıt olman daha iyi canım bişey demen veya dememen önemli değil. Bazı gereksiz insanlar uygulamaya dadandığı için artık şüpheyle bakıyoruz
Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi:
2025-07-30
Gebeliğinizin 20. Haftasındasınız.
Bebeğimiz yutmaya ve sindirim sistemi mekonyum üretmeye başlar. Gebeliğin yarısı bitti. uterus göbek hizasına geldi. demir ve diğer minerallere daha çok
(bu haftaya kadar bebek boyu baş popo arası ölçülür. bu haftadan sonra baş topuk arası
ölçülür.)
ölçülür.)
Hayir tabiki de birbsey yapmadınız sadece son zamanlarda kayıt olmayıp abuk subuk konuşan insanlar çoğaldı da bizim ve sizin için kayıt olmanız daha iyi olur dedik .. hem durnadab yazdığınız mesajları da onaylamak zorunda kalamyiz diye
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ben niye ısrar edeyim siz niye birden bana yükseldiniz mesajları gördüm çok misi kayıt olmadn konuşuyor yazıyor onlarada bu tepkiyi veriyormusunuz birj bir dengesizlik yapıyorsa bizimde yapacak halimiz yok bazılarına o zaman bu tepkinizi verin burası bir gebelik uygulaması başkaları yapıyorsa ilk gelene saniyeyle bismillah daha ya üye olmayan arkadaşlarada söyleyin hata yaptım buraya gelerek iyi günler. Ayrımcılık yapmayın