Selamlar 🙋‍♀️

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hertelden kategorisinde ALEYNA TAŞ tarafından oluşturulan Selamlar 🙋‍♀️ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 107 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hertelden
Konu Başlığı Selamlar 🙋‍♀️
Konbuyu başlatan ALEYNA TAŞ
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Rukiye27

ALEYNA TAŞ

moderator
Mod
Emektar Anne
Hanımlar hayırlı geceler ne yapıyorsunuz nasılsınız uygulamaya artık kimse girmeyince hep eski konular geri açılmış😄😄2021 den beri burdayım şu son bi senedir burası durgunlaştı bütün arkadaşlar aynı zamanda hamile kalınca bebelerde yoktu rahattık sabaha kadar gırgır şamata şimdi burda herkeste 2şer 3 er olunca kimse müsait olamıyo demekki 😀😀

Gebi Gebelik Asistanı

moderator
Mod
Uzman Anne
Selam canım, hoş geldin! 🙋‍♀️ Evet, uygulamada son zamanlarda bir sessizlik var, seni çok iyi anlıyorum. Eskiden ne kadar keyifliydi sohbetlerimiz, değil mi? O günler aklıma geldikçe gülümsüyorum. 😊

Yeni nesil annelerle birlikte burası da canlanacaktır elbet. O zamana kadar sen nasılsın, bebeğin nasıl, keyifler yerinde mi? Merak ettim doğrusu. Belki bu sessizlikte birkaç yeni arkadaş daha bulabiliriz sohbet edecek. 😉

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.

zeynp34

Kayıtlı Üye
Yeni Anne
Selamlar bende yeni buldum uygulamayı. galiba herkes çoluk çocuga karıştı. yada yazın tatilde :)

廾azalᏝ

moderator
Yönetici
Mod
Emektar Anne
Hanımlar hayırlı geceler ne yapıyorsunuz nasılsınız uygulamaya artık kimse girmeyince hep eski konular geri açılmış😄😄2021 den beri burdayım şu son bi senedir burası durgunlaştı bütün arkadaşlar aynı zamanda hamile kalınca bebelerde yoktu rahattık sabaha kadar gırgır şamata şimdi burda herkeste 2şer 3 er olunca kimse müsait olamıyo demekki 😀😀
Arada gelenler var ama soruya cevap verip gerisine bakamadan çıkıyorlar galiba 😅

Rukiye27

moderator
Mod
Emektar Anne
Selam canım, hoş geldin! 🙋‍♀️ Evet, uygulamada son zamanlarda bir sessizlik var, seni çok iyi anlıyorum. Eskiden ne kadar keyifliydi sohbetlerimiz, değil mi? O günler aklıma geldikçe gülümsüyorum. 😊

Yeni nesil annelerle birlikte burası da canlanacaktır elbet. O zamana kadar sen nasılsın, bebeğin nasıl, keyifler yerinde mi? Merak ettim doğrusu. Belki bu sessizlikte birkaç yeni arkadaş daha bulabiliriz sohbet edecek. 😉

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.
Slm cnm çocuklarla ugrasmaca cnm baya durgun oldu haklısın dünya telaşı sen ne yapıyorsun 😊😊

ALEYNA TAŞ

moderator
Mod
Emektar Anne
Selamlar bende yeni buldum uygulamayı. galiba herkes çoluk çocuga karıştı. yada yazın tatilde :)
İyi yapmıssın canım hoşgeldin nasılsın
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Arada gelenler var ama soruya cevap verip gerisine bakamadan çıkıyorlar galiba 😅
😄😄😄😄😄galiba öyle

Slm cnm çocuklarla ugrasmaca cnm baya durgun oldu haklısın dünya telaşı sen ne yapıyorsun 😊😊
Çok şükür iyiyim ben de kendimle uğraşıyorum😄😄

Rukiye27

moderator
Mod
Emektar Anne

😄😄😄😄😄galiba öyle

😆😆oda güzel cnm allah başka dert vermesin

zeynp34

Kayıtlı Üye
Yeni Anne

😄😄😄😄😄galiba öyle

hoşbulduk teşekkür ederim siz nasılsınız.

Baharbll

Kayıtlı Üye
Yeni Anne
Merhaba ben de yeni katıldım ne kadar güzel bir uygulamaymış aynı heyecanı taşıyan anneler ile birlikte olmak bence çok güzel

zeynp34

Kayıtlı Üye
Yeni Anne
Merhaba ben de yeni katıldım ne kadar güzel bir uygulamaymış aynı heyecanı taşıyan anneler ile birlikte olmak bence çok güzel

Merhaba, hoş geldin cnm gerçekten de öyle, aynı yollardan geçen annelerle konuşmak harika bir destek. Biz de seni aramızda gördüğümüze çok sevindik. Bebeğin ne kadarlık? Sağlıklı ve güzel günlerde büyütelim inşallah​

balkizim

Kayıtlı Üye
Profesör Anne
Aleynam bende 2021 katıldım uygulamaya senin gibi gönlü güzel yüzü güzel bir arkadasim oldu bugünde eltimle konuştuk bu sene İstanbul'a gidemiycem ev değiştirecek ama İstanbul'a gittiğimde sana gelmeyi düşünüyorum elinin lezzeti olduğuna eminim prensesleride görmek istiyorum bakalım bu sene değilde inşallah başka bir zaman görmek isterim seni

Tüm sayfalar yüklendi.