Kızlar ben 24haftalik hamileyim bende karın ağrısı bel ağrısı oluyor normalmi sizce yaşayan varmı
Dilan ❤️ Kayıtlı Üye Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 263 26 Şubat 2023 #1 Kızlar ben 24haftalik hamileyim bende karın ağrısı bel ağrısı oluyor normalmi sizce yaşayan varmı
Zeynep23 📖Kün fe Yekün!!🤲 Yönetici Mod Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 9,632 26 Şubat 2023 #2 Dilan ❤️' Alıntı: Kızlar ben 24haftalik hamileyim bende karın ağrısı bel ağrısı oluyor normalmi sizce yaşayan varmı Genişletmek için tıkla ... Dinlenince geçiyorsa korkma ayaklarını sıcak tut enfeksiyon açısından tahlil yaptır. Geçmiyorsa Dr ile görüş canım
Dilan ❤️' Alıntı: Kızlar ben 24haftalik hamileyim bende karın ağrısı bel ağrısı oluyor normalmi sizce yaşayan varmı Genişletmek için tıkla ... Dinlenince geçiyorsa korkma ayaklarını sıcak tut enfeksiyon açısından tahlil yaptır. Geçmiyorsa Dr ile görüş canım
Hülya12 Moderator Yönetici ModAyın Annesi Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 21,982 26 Şubat 2023 #3 Zeynep23' Alıntı: Dinlenince geçiyorsa korkma ayaklarını sıcak tut enfeksiyon açısından tahlil yaptır. Geçmiyorsa Dr ile görüş canım Genişletmek için tıkla ... Eminem benimde kasıklarım belim ağrıyor çok sancı giriyor sıcak su yapiyorum hep
Zeynep23' Alıntı: Dinlenince geçiyorsa korkma ayaklarını sıcak tut enfeksiyon açısından tahlil yaptır. Geçmiyorsa Dr ile görüş canım Genişletmek için tıkla ... Eminem benimde kasıklarım belim ağrıyor çok sancı giriyor sıcak su yapiyorum hep
Dilan ❤️ Kayıtlı Üye Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 263 26 Şubat 2023 #4 Zeynep23' Alıntı: Dinlenince geçiyorsa korkma ayaklarını sıcak tut enfeksiyon açısından tahlil yaptır. Geçmiyorsa Dr ile görüş canım Genişletmek için tıkla ... Bende ilk başlarda çok ekfeson vardı bı aydır gitmemisim daha doktora normalmi degilmi diye size soriyim dedim canım
Zeynep23' Alıntı: Dinlenince geçiyorsa korkma ayaklarını sıcak tut enfeksiyon açısından tahlil yaptır. Geçmiyorsa Dr ile görüş canım Genişletmek için tıkla ... Bende ilk başlarda çok ekfeson vardı bı aydır gitmemisim daha doktora normalmi degilmi diye size soriyim dedim canım
U Ulduz.kiz anesi👶❤ Kızına aşık ❤️ Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 7,515 Konum Rusiya sankt peterburq 26 Şubat 2023 #5 Dilan ❤️' Alıntı: Kızlar ben 24haftalik hamileyim bende karın ağrısı bel ağrısı oluyor normalmi sizce yaşayan varmı Genişletmek için tıkla ... cokmu yoruyorsun kendinni cok ayakda durdukda oluyo bel kasik agrilari
Dilan ❤️' Alıntı: Kızlar ben 24haftalik hamileyim bende karın ağrısı bel ağrısı oluyor normalmi sizce yaşayan varmı Genişletmek için tıkla ... cokmu yoruyorsun kendinni cok ayakda durdukda oluyo bel kasik agrilari
Dilan ❤️ Kayıtlı Üye Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 263 26 Şubat 2023 #6 Ulduz.kiz anesi👶❤' Alıntı: cokmu yoruyorsun kendinni cok ayakda durdukda oluyo bel kasik agrilari Genişletmek için tıkla ... Çok yürüyüş falan yaptığımda oluyo
Ulduz.kiz anesi👶❤' Alıntı: cokmu yoruyorsun kendinni cok ayakda durdukda oluyo bel kasik agrilari Genişletmek için tıkla ... Çok yürüyüş falan yaptığımda oluyo
U Ulduz.kiz anesi👶❤ Kızına aşık ❤️ Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 7,515 Konum Rusiya sankt peterburq 26 Şubat 2023 #7 Dilan ❤️' Alıntı: Çok yürüyüş falan yaptığımda oluyo Genişletmek için tıkla ... kendini cok yoramamaga ozen gosder
Dilan ❤️' Alıntı: Çok yürüyüş falan yaptığımda oluyo Genişletmek için tıkla ... kendini cok yoramamaga ozen gosder
Dilan ❤️ Kayıtlı Üye Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 263 26 Şubat 2023 #8 Ulduz.kiz anesi👶❤' Alıntı: kendini cok yoramamaga ozen gosder Genişletmek için tıkla ... İşte insan hep kendi sağlığını düşünmeli ama ben hiç düşünmüyorum hep işe güce dagiliyom ve çokta yoruluyorum
Ulduz.kiz anesi👶❤' Alıntı: kendini cok yoramamaga ozen gosder Genişletmek için tıkla ... İşte insan hep kendi sağlığını düşünmeli ama ben hiç düşünmüyorum hep işe güce dagiliyom ve çokta yoruluyorum
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,101 27 Şubat 2023 #9 Dilan ❤️' Alıntı: Kızlar ben 24haftalik hamileyim bende karın ağrısı bel ağrısı oluyor normalmi sizce yaşayan varmı Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun canım doktoruna danışmanı öneririm enfeksiyon olabilir
Dilan ❤️' Alıntı: Kızlar ben 24haftalik hamileyim bende karın ağrısı bel ağrısı oluyor normalmi sizce yaşayan varmı Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun canım doktoruna danışmanı öneririm enfeksiyon olabilir