Korkmamani tavsiye ediyorum. Spinal anestezi uygulanarak işlemim gerçekleşti . . Sonrasında hafif lekelenmeler olmuştu . Benim anesteziye bağlı bel bacak ağrılarım fazla olmuştu ama herkeste aynı olmuyor . Agrisiz geçirenlerde oluyor ..İki hafta kadar sürekli evde yattım . Sonrasinda sürekli yatmadım. Ama dinlenme modunda hayatımı idame ettirdim. . Başlarda stresli bir süreç olarak ilerliyor.Herkeste olmuyor ama benim 26 . Haftaya kadar sürekli kanamalar lekelenmeler oldu. Kaç tane serklaj olan tanidikla konustuysam onların hiçbirinde bu kanamalar hiç olmamıştı . . Doktorum diktik hala neden kanıyor falan diyordu . Sonrasında haftalar ilerledikçe bir rahatlik geliyor. . 30. Haftaya kadar dinlenme modunda olan ben 30 dan sonra ev işi yapmaya gezmeye tozmaya baslayabildim . Cok şükür şimdi 35+4 olduk .

36+2 olduğumda doktorum dikislerimi alacak inşallah ..

Ve doğumu bekleyeceğiz . İnşallah sağlıkla almak nasip olur kucagima. Dilerim seninde işlemin güzel geçer ve bebeğini sağlıcakla kucağına almak nasip olur . . Merak ettiğin tüm soruları her zaman sorabilirsin .