Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba canım bende serklajlıydım hafif kanam am olmuştu ilk 1, 2 gün korkma bak şuan 38+4 üm 37 de dikişleri aldırdım hala bişey yok
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Hiç stres yapma canım ben ilk bebegimi kaybettim ikincide 14 haftada serklaj yaptırdımve ameliyattan sonra sadece 3 gün yattım doktorum normal hayatına devam et yatma dedi nidicard ve progestan yazdı sürekli hareket halindeydim ve 37de aldırdım şuan 38+4 üm ve hala açılma VS bişey yok herşey Allahtan sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah bebişlerimizi
Hiç stres yapma canım ben ilk bebegimi kaybettim ikincide 14 haftada serklaj yaptırdımve ameliyattan sonra sadece 3 gün yattım doktorum normal hayatına devam et yatma dedi nidicard ve progestan yazdı sürekli hareket halindeydim ve 37de aldırdım şuan 38+4 üm ve hala açılma VS bişey yok herşey Allahtan sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah bebişlerimizi