38. Haftada karın sertliği sebebi ve pelvik bölgesinde baskı sebepleri
E Esma Tanık Kayıtlı Üye Katılım 16 Ağustos 2021 Mesajlar 80 4 Mart 2022 #1 38. Haftada karın sertliği sebebi ve pelvik bölgesinde baskı sebepleri
M Muhammed'in Annesi Oğullarım 👬 Mod Katılım 16 Kasım 2021 Mesajlar 4,687 4 Mart 2022 #2 Esma Tanık' Alıntı: 38. Haftada karın sertliği sebebi ve pelvik bölgesinde baskı sebepleri Genişletmek için tıkla ... Normal canım doğum yakın artık
Esma Tanık' Alıntı: 38. Haftada karın sertliği sebebi ve pelvik bölgesinde baskı sebepleri Genişletmek için tıkla ... Normal canım doğum yakın artık
D Dilaraaa' Kayıtlı Üye Katılım 14 Ocak 2022 Mesajlar 988 4 Mart 2022 #3 Esma Tanık' Alıntı: 38. Haftada karın sertliği sebebi ve pelvik bölgesinde baskı sebepleri Genişletmek için tıkla ... Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 4 Mart 2022 Canım yağ sur bebek yagida olur gerilmeyi azaltır biraz olsun rahat edersin.
Esma Tanık' Alıntı: 38. Haftada karın sertliği sebebi ve pelvik bölgesinde baskı sebepleri Genişletmek için tıkla ... Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 4 Mart 2022 Canım yağ sur bebek yagida olur gerilmeyi azaltır biraz olsun rahat edersin.
A Ani Kayıtlı Üye Katılım 3 Mart 2022 Mesajlar 93 4 Mart 2022 #4 Esma Tanık' Alıntı: 38. Haftada karın sertliği sebebi ve pelvik bölgesinde baskı sebepleri Genişletmek için tıkla ... Ben de 23 haftamdayım ve sertlik beni de çok rahatsız ediyor
Esma Tanık' Alıntı: 38. Haftada karın sertliği sebebi ve pelvik bölgesinde baskı sebepleri Genişletmek için tıkla ... Ben de 23 haftamdayım ve sertlik beni de çok rahatsız ediyor