Kızlar, Sezaryen doğum için kaçıncı haftadan sonra gün veriyor doktor
A Akv Kayıtlı Üye Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 31 22 Temmuz 2021 #1 Kızlar, Sezaryen doğum için kaçıncı haftadan sonra gün veriyor doktor
Merve_berkk Kayıtlı Üye Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 5,715 22 Temmuz 2021 #2 Çoğu Dr 38de alıyor canım biraz daha bekletenlerde oluyor
A Akv Kayıtlı Üye Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 31 22 Temmuz 2021 #3 Merve_berkk' Alıntı: Çoğu Dr 38de alıyor canım biraz daha bekletenlerde oluyor Genişletmek için tıkla ... Ah çok heyecanlıyım o kadar zaman geçti şurda 4-5 hafta geçmiyor
Merve_berkk' Alıntı: Çoğu Dr 38de alıyor canım biraz daha bekletenlerde oluyor Genişletmek için tıkla ... Ah çok heyecanlıyım o kadar zaman geçti şurda 4-5 hafta geçmiyor
F Fadimana Kayıtlı Üye Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 1,616 22 Temmuz 2021 #4 Akv' Alıntı: Kızlar, Sezaryen doğum için kaçıncı haftadan sonra gün veriyor doktor Genişletmek için tıkla ... 38 haftada
Akv' Alıntı: Kızlar, Sezaryen doğum için kaçıncı haftadan sonra gün veriyor doktor Genişletmek için tıkla ... 38 haftada
İ İkinciyeanne:))) Guest 22 Temmuz 2021 #5 Akv' Alıntı: Kızlar, Sezaryen doğum için kaçıncı haftadan sonra gün veriyor doktor Genişletmek için tıkla ... Canım bana 39+0 a gün verdi, 4 günüm kaldı hepimiz sağlıkla alalım inşallah kucağımıza
Akv' Alıntı: Kızlar, Sezaryen doğum için kaçıncı haftadan sonra gün veriyor doktor Genişletmek için tıkla ... Canım bana 39+0 a gün verdi, 4 günüm kaldı hepimiz sağlıkla alalım inşallah kucağımıza
Merve_berkk Kayıtlı Üye Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 5,715 22 Temmuz 2021 #6 Akv' Alıntı: Ah çok heyecanlıyım o kadar zaman geçti şurda 4-5 hafta geçmiyor Genişletmek için tıkla ... Son zamanlar daha bi geçmiyor gibi geliyor insana
Akv' Alıntı: Ah çok heyecanlıyım o kadar zaman geçti şurda 4-5 hafta geçmiyor Genişletmek için tıkla ... Son zamanlar daha bi geçmiyor gibi geliyor insana
A Akv Kayıtlı Üye Katılım 23 Şubat 2021 Mesajlar 31 22 Temmuz 2021 #7 Canım bana 39+0 a gün verdi, 4 günüm kaldı hepimiz sağlıkla alalım inşallah kucağımıza İkinciyeanne:)))' Alıntı: Canım bana 39+0 a gün verdi, 4 günüm kaldı hepimiz sağlıkla alalım inşallah kucağımıza Genişletmek için tıkla ... yaaa ne güzel rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Canım bana 39+0 a gün verdi, 4 günüm kaldı hepimiz sağlıkla alalım inşallah kucağımıza İkinciyeanne:)))' Alıntı: Canım bana 39+0 a gün verdi, 4 günüm kaldı hepimiz sağlıkla alalım inşallah kucağımıza Genişletmek için tıkla ... yaaa ne güzel rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah
İ İki prenses annesiyim🥰🥰 Kayıtlı Üye Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 1,952 22 Temmuz 2021 #8 Akv' Alıntı: Kızlar, Sezaryen doğum için kaçıncı haftadan sonra gün veriyor doktor Genişletmek için tıkla ... 38.haftada bide 38.haftadan sonraya gün veriyorlar canım
Akv' Alıntı: Kızlar, Sezaryen doğum için kaçıncı haftadan sonra gün veriyor doktor Genişletmek için tıkla ... 38.haftada bide 38.haftadan sonraya gün veriyorlar canım
C CnsuAkyz Kayıtlı Üye Katılım 18 Haziran 2021 Mesajlar 27 22 Temmuz 2021 #9 Akv' Alıntı: Kızlar, Sezaryen doğum için kaçıncı haftadan sonra gün veriyor doktor Genişletmek için tıkla ... 38. Haftada gün veriyor canım 38+3 de alindim
Akv' Alıntı: Kızlar, Sezaryen doğum için kaçıncı haftadan sonra gün veriyor doktor Genişletmek için tıkla ... 38. Haftada gün veriyor canım 38+3 de alindim