Sorum var Sezeryan doğum

• Konbuyu başlatan Baharrr
  • Toplam 39 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Baharrr tarafından oluşturulan Sezeryan doğum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,853 kez görüntülenmiş, 39 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sezeryan doğum
Konbuyu başlatan Baharrr
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 2 prenses1prens annesi

Husnıyeeee

Kayıtlı Üye
rank
Korkuyorum 2. Doğumum çok kötü geçti ebeler yüzünden o yüzden bunda sezeryan istiyorum bakalım herşeyin hayırlısı😊
Haklısın ama sezeryan normal doğum kadar zor olacağını düşünmüyorum açıkçası sadece dikişlerin ağrır oda 1 hafta toplarsın ağrı kesici falan veriyorlar kendini de bağlatırıp rahatlarsın 😀 bana kalsa ben hemen kendimi bağlatıyım diyorum ama 1 çocukta olmuyor

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Haklısın ama sezeryan normal doğum kadar zor olacağını düşünmüyorum açıkçası sadece dikişlerin ağrır oda 1 hafta toplarsın ağrı kesici falan veriyorlar kendini de bağlatırıp rahatlarsın 😀 bana kalsa ben hemen kendimi bağlatıyım diyorum ama 1 çocukta olmuyor
Zaten sezeryandan değil normal doğumdan korkuyorum sırf bağlatmak için sezeryan istiyorum inşallah yaparlar olmadı özele gidicem mecbur

Husnıyeeee

Kayıtlı Üye
rank
Zaten sezeryandan değil normal doğumdan korkuyorum sırf bağlatmak için sezeryan istiyorum inşallah yaparlar olmadı özele gidicem mecbur
Allah’ın iziniyle bişey olmaz canım bende normal yaptım sıkma canını devlet hastanesindeki bir doktorla görüş istersen danış ona göre düşünürsün ne yapacağını baktın olmuyor özelde artık başka çaresi yok bence

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Allah’ın iziniyle bişey olmaz canım bende normal yaptım sıkma canını devlet hastanesindeki bir doktorla görüş istersen danış ona göre düşünürsün ne yapacağını baktın olmuyor özelde artık başka çaresi yok bence
Aynen canım çok teşekkür ederim ❤

Bebegim

Kayıtlı Üye
rank
canım ben 3 normal doğum yaptım 4 üncü yü de özelde yaptım sırf bağlatmak için devlet bağlamıyor bağlattim 10 aylik bebeğim 10 aydır hiç korunmadik çok şükür bebek de olmadı zaten doktorum geri dönüşü yok iyi düşün başlarsam ilerde çocuk istersen tekrar actirirsin o bile zor baglattiktan sonra açtırıp çocuğu olmayıp tup bebek yapmaya başvuran çok oluyo iyi düşün dedi ben baglatacam hocam bidaha düşünmüyorum dedim ameliyathane tuplerini bağladım artık ben neysem sende osun anca ben dogurursam dogurursun demişti doktorum erkek ya böyle de bi şaka yapmıştı yani baglatirsan ek olarak korunmana gerek yok çok ta rahat edersin valla spiral taktirdim oncelerden sürekli enfeksiyon oldum şükür böyle rahatım baglatirsan rahatlarsın canım bide bağlayınca doktora hocam ikinci üçüncü tüp varsa onlarda bağla de çünkü biri baglatmis ve ikinci tüpü varmış kadın tekrar hamile kalmış o yüzden ne kadar tup varsa hepsini bağla de doktoruna canim hakkında hayırlısı olsun 🌝
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bende 30 yaşındaydım özelde baglattim canım devlet bağlamıyor malesef
Evt bnde özelde.dogum yapmayı planlamistim ama tansiyonum yüksek olunca özelde bebek için özel kuvez yokmuş devlete sevk etti devlette yaştan dolayı yapmdi malesef kadi yani artık başka şekilde korunucam

Üç prenses annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar bu üçüncü hamileliğim 24 yaşındayım doğumda kordon bağlatmak istiyorum yaparlarmı sizce 2 normal doğum yaptığım için özelde sezeryan düşünüyorum devlet sezeryan yapmıyor diye.
Yaparlar canım ama ek ücret alıyorlardı geçen sene 2 bindi bu sene kim bilir kaç olmuştur
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sen sezeryan olmadığın için dışarıdan kolay geliyor canım normal doğumda o an çekiyorsun sezeryanla ben 7 gün nefes alamadım kaburgam batıp durdu ayakta uyudum başımı oynatamadım tam 7 gün ağrıdı paroldan başka birşey icemedim mahvoldum bence herşeyin normali güzel dikişler felan çok ama çok zor o yanması ağrısı ilk ayağa kalkma , ne güzel iki doğumun normal olmuş niye kendini yarım yapacan

Tüm sayfalar yüklendi.