Sorum var Sezeryan dogumu? normal dogummu?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde nara.mecid tarafından oluşturulan Sezeryan dogumu? normal dogummu? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 393 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sezeryan dogumu? normal dogummu?
Konbuyu başlatan nara.mecid
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

nara.mecid

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kizlar 4 gun sonra sezeryan olucam ilk hamileligim heyecanliyim korkuyorum sizce dogru kararmi verdim? Yani dusunuyorum normal dogumda cok ozur dilerim yirtilma olsa bile dikis ayni dikis korkuyorum bilmiyorum sezeryan secmekle dogru kararmi verdim aslinda tek korkum ameliyyat olmam endiseliyim Allah herkesin yardimcisi olsun (Benim icinde dua edin lutfen)

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kizlar 4 gun sonra sezeryan olucam ilk hamileligim heyecanliyim korkuyorum sizce dogru kararmi verdim? Yani dusunuyorum normal dogumda cok ozur dilerim yirtilma olsa bile dikis ayni dikis korkuyorum bilmiyorum sezeryan secmekle dogru kararmi verdim aslinda tek korkum ameliyyat olmam endiseliyim Allah herkesin yardimcisi olsun (Benim icinde dua edin lutfen)
Rabbim önce sağlık versin inşallah doktorunuz size ne önerdi ben sezeryan oldum açıkçası ömür boyu seni her yerden etkiliyor bel ağrısı felan olsun normal doğum sağlıklı diyorlar genelde ama buna sen değilde doktor karar vermeli açıkçası yani

H.abbaszade

Kayıtlı Üye
rank
Eyer bir sorunun yoksa normal dogum.saliklisi amma ikisinin de kendine gore zorlu var. Ben mesela normal dogum yaptim uc dogumum da kolqy gecti hattda iki olumu bir saat icinde hem sancimi cekdim hem dogurdum kizimda biraz uzun surdu 5 6 saat gibi oda ilk dogumum du diye herkesin bunyesi farkli allah sag salimm kucagina almayi nasip etsin kucagina alinca butun arini acini unutuyosun zaten

nara.mecid

Kayıtlı Üye
rank
Rabbim önce sağlık versin inşallah doktorunuz size ne önerdi ben sezeryan oldum açıkçası ömür boyu seni her yerden etkiliyor bel ağrısı felan olsun normal doğum sağlıklı diyorlar genelde ama buna sen değilde doktor karar vermeli açıkçası yani
Tesekkur ederim canim doktorum ilk basta normal olmasini soylemisti ben normal dogumdaki o sancidan korkdugum icin ve etrafimda normal dogum yapip hasar alanlar oldugundan gozum korkuyo normal diyince o yuzden en bastan beri hep sezeryan dedim yani bebegimi sag salim cikarsinlar sonradan aci cekmeye raziyim yani nebiliyim ameliyyat bana sadece buraz tedirginlik getiriyo onun disinda sezeryan agrisi 10-15 gun suruyo zaten agrisina katlana bilecegimi dusunuyorum o yuzden
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Eyer bir sorunun yoksa normal dogum.saliklisi amma ikisinin de kendine gore zorlu var. Ben mesela normal dogum yaptim uc dogumum da kolqy gecti hattda iki olumu bir saat icinde hem sancimi cekdim hem dogurdum kizimda biraz uzun surdu 5 6 saat gibi oda ilk dogumum du diye herkesin bunyesi farkli allah sag salimm kucagina almayi nasip etsin kucagina alinca butun arini acini unutuyosun zaten
Ben normal dogumdan cok korkuyorum o yuzden benim annem ben dogdumda canaktan hasar almis ve simdi ayaklarinin biri digerine gore daha kisa etrafimda normal dogum hakkinda o kadar kotu yorum yapanlar varki ama sezeryan sadece sonraki agrisi var bel agrisi ola bilir falan o yuzden bende ilk bastan hep sezeryani tercih ettim inwAllah pisman olmam herkesin bunyesi farkli tabi tesekkur ederim🙏

H

Htcbysm

Guest
Merhaba. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah. İlk doğumum normal oldu. İkincisi geçen sene son anda ortaya çıkan bir sağlık probleminden dolayı acil olarak sezeryan oldu. Normal doğumum zor oldu 6-7 saat doğumhanede sancı çektim. Doğum yaptıktan 1 2 gün sonra da ayaklanıyorsun. Doğumundan itibaren bebeğini rahatlıkla kucağına alıp emzirebiliyorsun. Ama sezeryanda ameliyat sonrası o kadar çok ağrım oldu ki bebeğimi emziremedim ağrıdan. Bebeğim sarılık ve enfeksiyon kaptı ve 2 hafta yoğun bakımda kaldı. Demem o ki normal ve sezeryan kıyaslanamaz bile. Vücudumuz eğer ki bir sağlık problemin yoksa normal doğuma göre yaratılmış. Böyle bir şansın varsa ve doğumdan sonra bebeğini ağrısız doya doya kucağına almak istiyorsan normal doğum derim.

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Tesekkur ederim canim doktorum ilk basta normal olmasini soylemisti ben normal dogumdaki o sancidan korkdugum icin ve etrafimda normal dogum yapip hasar alanlar oldugundan gozum korkuyo normal diyince o yuzden en bastan beri hep sezeryan dedim yani bebegimi sag salim cikarsinlar sonradan aci cekmeye raziyim yani nebiliyim ameliyyat bana sadece buraz tedirginlik getiriyo onun disinda sezeryan agrisi 10-15 gun suruyo zaten agrisina katlana bilecegimi dusunuyorum o yuzden
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ben normal dogumdan cok korkuyorum o yuzden benim annem ben dogdumda canaktan hasar almis ve simdi ayaklarinin biri digerine gore daha kisa etrafimda normal dogum hakkinda o kadar kotu yorum yapanlar varki ama sezeryan sadece sonraki agrisi var bel agrisi ola bilir falan o yuzden bende ilk bastan hep sezeryani tercih ettim inwAllah pisman olmam herkesin bunyesi farkli tabi tesekkur ederim🙏
Valla canım herkes te aynı şey ler olmuyor benimde komşum var üç tane normal yaptı evet bazı larin da dikiş oluyor bazende olmuyor yani başkalarına bakıp ta öyle karar vermek bilmiyorum bence yanlış yani çünkü ona bakarsan sezeryan da pek iyi değil onda da zor oluyor yani

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Doktorun daha iyi bilir bunu

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar