Sezeryan gunu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Hanifeylcnygt tarafından oluşturulan Sezeryan gunu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 997 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sezeryan gunu
Konbuyu başlatan Hanifeylcnygt
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Bir can üç kalp 💙💙💙

Hanifeylcnygt

Kayıtlı Üye
rank
Meraba kızlar 34 haftalık hamileyim 2 hafta sonraya kontrol için gün aldım 36 haftalık olacağım kontrole gittiğim zaman eşim asker doğuma gelcek ama izin yazdırmak için erkenden izin yazdırması gerekiyor 2. Doğumum olacak inşallah sezeryan olacağım acaba 36 haftalık gün verir mi doktor birde 38 haftalık mi sezeryana alıyorlar

Meraba kızlar 34 haftalık hamileyim 2 hafta sonraya kontrol için gün aldım 36 haftalık olacağım kontrole gittiğim zaman eşim asker doğuma gelcek ama izin yazdırmak için erkenden izin yazdırması gerekiyor 2. Doğumum olacak inşallah sezeryan olacağım acaba 36 haftalık gün verir mi doktor birde 38 haftalık mi sezeryana alıyorlar
Yani canım çoğunlukla 38.haftaya gün veriyor ama 39.haftaya da veriyor bazen sen ilkinde kaç haftaliktin doğuma gittiginde

Benimki 38 de alırız diyip 40 da aldı herkesde farklı olablr ama 38 yada 39 da alırlar cNım normali o

Tüm sayfalar yüklendi.