Sorum var Sezeryan olanlar

• Konbuyu başlatan Ayşin
  • Toplam 19 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ayşin tarafından oluşturulan Sezeryan olanlar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,817 kez görüntülenmiş, 19 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sezeryan olanlar
Konbuyu başlatan Ayşin
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Azranurun annesi

❤ 3 çocuklu 1 Anne ⚘

Kayıtlı Üye
rank
Spinal anestezi ile belden uyusturmali doğum yapan var mı acı hissediliyor mu iğne yapılırken
Iğne acıtmadı beni aslında uyuştum ama yinede acı hissettim sarsıntı falan unutulmaz dogum du benim için bayramın birinci günü 2 ay olacak hala etkinindeyim benim gibi panik bi insansan olma derim kabul ettiğime pişmanım

Spinal anestezi ile belden uyusturmali doğum yapan var mı acı hissediliyor mu iğne yapılırken
Kuzum bu tamamen iğneyi ve ameliyatı yapacak doktorun eliyle alakalı bir durum. En basit örnekle normal bı iğne olurken bile bı hemşirenin yaptığı iğneyi hiç hissetmezken diğer hemşirenin yaptığı ignede nasıl canin açıyorsa buda aynen öyle.
Ben kendi tecrübemi ânlatayim spinal iğne yapılacak yer çok hassas ve riskli bir yer olduğu için hiç kıpırdamadan gerekiyor acısı da karınca ısırığı gibi zaten öyle kivrandiran bir acısı yok kısa sürüyor 5 dk içerisinde uyuşuyorsun zaten sana uyuyşup uyuşmadığı mi soruyorlar kontrolleri yaptıktan sonra ameliyat a başlıyorlar. Benim şahsi fikrim doğum anında doğuma eşlik etmek bebeğini o anda görebilmek paha biçilemez genel anestezide bunu yapamıyorsun ve ayılman çok uzun sürüyor

Azranurun annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum bu tamamen iğneyi ve ameliyatı yapacak doktorun eliyle alakalı bir durum. En basit örnekle normal bı iğne olurken bile bı hemşirenin yaptığı iğneyi hiç hissetmezken diğer hemşirenin yaptığı ignede nasıl canin açıyorsa buda aynen öyle.
Ben kendi tecrübemi ânlatayim spinal iğne yapılacak yer çok hassas ve riskli bir yer olduğu için hiç kıpırdamadan gerekiyor acısı da karınca ısırığı gibi zaten öyle kivrandiran bir acısı yok kısa sürüyor 5 dk içerisinde uyuşuyorsun zaten sana uyuyşup uyuşmadığı mi soruyorlar kontrolleri yaptıktan sonra ameliyat a başlıyorlar. Benim şahsi fikrim doğum anında doğuma eşlik etmek bebeğini o anda görebilmek paha biçilemez genel anestezide bunu yapamıyorsun ve ayılman çok uzun sürüyor
En iyisi eşinle girmek amaliyat a ben öyle yapıyorum

Tüm sayfalar yüklendi.