Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızlar benim minnak hâla gelmedi 40.hafta olucak yarın.Bugun doktoruma gittim sancimda çıkmadı.Bebekte kanala girmemiş yan sol tarafta duruyor.Bizde bekletmemeye karar verdik.Bundan sonrası riskli dedi doktorum.Yarin 7.30 da yatışım yapilcak.Bize dua edin sağlıklı bir şekilde kucağima alırim inşallah
Kızlar benim minnak hâla gelmedi 40.hafta olucak yarın.Bugun doktoruma gittim sancimda çıkmadı.Bebekte kanala girmemiş yan sol tarafta duruyor.Bizde bekletmemeye karar verdik.Bundan sonrası riskli dedi doktorum.Yarin 7.30 da yatışım yapilcak.Bize dua edin sağlıklı bir şekilde kucağima alırim inşallah
Benimde ilk doğum öyle olmuştu suni bağladılar bir ihtimal 20 dakika gitti bebegin kalp atışı zorluyor dedi dr riske atmam dedi dr en iyi olana karar vermiş canım bizimkilerde boyle gelmek isriyor nasipte ne varsa o saglikla gelsin