Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bizde sadece gebelere test yapılıyo bi gün önceden eşe izin vermiyorlar eskiden alıyorlardı hastaneye göre değişiyor sanırım şimdi eşimi doğumda düşündüm de benimki bayılır herhalde
Bizde sadece gebelere test yapılıyo bi gün önceden eşe izin vermiyorlar eskiden alıyorlardı hastaneye göre değişiyor sanırım şimdi eşimi doğumda düşündüm de benimki bayılır herhalde
Benim gittiğim hastane alıyor canım ama uzaktaymışsın doğumdan bir gün önce test veriyoruz hem ben hem eşim verecek bir kişi şartı ile yanınızda oluyor pandemi olması ziyaretçi de kabul ediyorlarmıştı ama kısmet işte
Normal doğuma zaten girerlerse sıkıntı büyük okadar bağırmaya zaten benim eşim dayanamaz veleddalin amin adam benim çığlıklarımı kapının önünde duyduğu halde kendine gelemedi tabi çığlıklar 13 saat olunca eğer doktor ikinciye sezeryan derse bende çok istyorum ama girmesini