Duruma göre karar verin doktor canım zaten çok erken almaz en fazla 1 hafta on gün benim arkadaşım 39 haftada olduArkadaşlar sizin deneyimlerinizi ihtiyacım var.programda doğum 7 haziran görünüyor. Sezeryan olacağı için dr daha erken almak istiyor. Ama ben tarih olarak bekleyebilirse bebeğim 5 haziranda sezeryan doğum istiyorum. Bu çok mu imkansiz
Programdaki tarihe aldanma doktorun ki farklı olabiliyor, sancıların gözüküyorsa tarihi beklemez alır ben 38+5 de doğurmuştumArkadaşlar sizin deneyimlerinizi ihtiyacım var.programda doğum 7 haziran görünüyor. Sezeryan olacağı için dr daha erken almak istiyor. Ama ben tarih olarak bekleyebilirse bebeğim 5 haziranda sezeryan doğum istiyorum. Bu çok mu imkansiz
Sancıya bağlı canım doktorun verdiği tarihten önce de olabilir benimde tahmini 9 Haziran dedi 1 haziranda alırız dediArkadaşlar sizin deneyimlerinizi ihtiyacım var.programda doğum 7 haziran görünüyor. Sezeryan olacağı için dr daha erken almak istiyor. Ama ben tarih olarak bekleyebilirse bebeğim 5 haziranda sezeryan doğum istiyorum. Bu çok mu imkansiz
Normalde 5 temmuz ama sezeryan olacam için 27 haziran gün aldimArkadaşlar sizin deneyimlerinizi ihtiyacım var.programda doğum 7 haziran görünüyor. Sezeryan olacağı için dr daha erken almak istiyor. Ama ben tarih olarak bekleyebilirse bebeğim 5 haziranda sezeryan doğum istiyorum. Bu çok mu imkansiz
Benim de normali 13 mayıs. Ben 7 mayıs olsun istedim. Nikah tarihimiz aynı zamanda. O kadar beklemeye gerek yok ama sen bilirsin, sancın faln gelse bile alırız sorun yok dedi. Kilosu gelişimi önemli olan. Sonuçta son dk sezeryana bile dönülebiliyorken erken almanın anlamı yok ki hele küvözde faln kalacaksa. Allah korusun.Arkadaşlar sizin deneyimlerinizi ihtiyacım var.programda doğum 7 haziran görünüyor. Sezeryan olacağı için dr daha erken almak istiyor. Ama ben tarih olarak bekleyebilirse bebeğim 5 haziranda sezeryan doğum istiyorum. Bu çok mu imkansiz
Ben ayarlamadin 27 haziran Allahtan evlilik yıldönümumNormalde 5 temmuz ama sezeryan olacam için 27 haziran gün aldim
Allah'ım hayırlısıni versin inşallah kuzum doktorunu dinleArkadaşlar sizin deneyimlerinizi ihtiyacım var.programda doğum 7 haziran görünüyor. Sezeryan olacağı için dr daha erken almak istiyor. Ama ben tarih olarak bekleyebilirse bebeğim 5 haziranda sezeryan doğum istiyorum. Bu çok mu imkansiz
Benimde bebeğim ters sezeryan kararı için daha erken benim ama doktorlar 2 ay önceden size gün vermiş olamaz hiçbir doktor da vermez geçmiş tarihten mi bahsediyorsunuz yoksa 2 ay sonrası için mi bilemedimNormalde 5 temmuz ama sezeryan olacam için 27 haziran gün aldim
35+2 olduk bugün. Ama izin vermek istemiyorum ben çocuk hazır olmadığinda sonra duygusal olarak sorun yaşayacağını düşünüyorum.Doktor benimde 38 de diyor bende 37+4 yani 6 Mayıs'ta olsun diyorum bakalım ne diyecek Perşembe kontrolümüz var senin kaç hafta canım
İlk oğlumda 38 olur olmaz almıştı. Deneyimsizdim itiraz etmedim.Duruma göre karar verin doktor canım zaten çok erken almaz en fazla 1 hafta on gün benim arkadaşım 39 haftada oldu
Evet sancı yada herhangi bir sorun yoksa hersey yolundaysa bekleyebiliriz. Benim istedigimde bu zaten. Ama sanırım nasıl olsa sezeryan olacak gece yada hafta sonuna kalmasın istiyor. Gelmemek için sanırım. Hayırlısı bakalım direniyorum şimdilik. Cumartesi kontrolüm var.Benim de normali 13 mayıs. Ben 7 mayıs olsun istedim. Nikah tarihimiz aynı zamanda. O kadar beklemeye gerek yok ama sen bilirsin, sancın faln gelse bile alırız sorun yok dedi. Kilosu gelişimi önemli olan. Sonuçta son dk sezeryana bile dönülebiliyorken erken almanın anlamı yok ki hele küvözde faln kalacaksa. Allah korusun.
Malasef planlayalim diyorlar. 38. Hafta içinBenimde bebeğim ters sezeryan kararı için daha erken benim ama doktorlar 2 ay önceden size gün vermiş olamaz hiçbir doktor da vermez geçmiş tarihten mi bahsediyorsunuz yoksa 2 ay sonrası için mi bilemedim
Evet sancı yada herhangi bir sorun yoksa hersey yolundaysa bekleyebiliriz. Benim istedigimde bu zaten. Ama sanırım nasıl olsa sezeryan olacak gece yada hafta sonuna kalmasın istiyor. Gelmemek için sanırım. Hayırlısı bakalım direniyorum şimdilik. Cumartesi kontrolüm var.Benim de normali 13 mayıs. Ben 7 mayıs olsun istedim. Nikah tarihimiz aynı zamanda. O kadar beklemeye gerek yok ama sen bilirsin, sancın faln gelse bile alırız sorun yok dedi. Kilosu gelişimi önemli olan. Sonuçta son dk sezeryana bile dönülebiliyorken erken almanın anlamı yok ki hele küvözde faln kalacaksa. Allah korusun.
Malasef planlayalim diyorlar. 38. Hafta içinBenimde bebeğim ters sezeryan kararı için daha erken benim ama doktorlar 2 ay önceden size gün vermiş olamaz hiçbir doktor da vermez geçmiş tarihten mi bahsediyorsunuz yoksa 2 ay sonrası için mi bilemedim