F Fatimeabbasova Kayıtlı Üye Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 2 18 Aralık 2024 #1 Kimse sezeryan oldu mu?
廾azalᏝ Moderator Yönetici Mod Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 3,593 18 Aralık 2024 #2 Fatimeabbasova' Alıntı: Kimse sezeryan oldu mu? Genişletmek için tıkla ... Ben oldum Oyla 0 Downvote
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,829 Konum Kırklareli 18 Aralık 2024 #3 Fatimeabbasova' Alıntı: Kimse sezeryan oldu mu? Genişletmek için tıkla ... Ben oldum canım ? Hemde 2 yıl ara ile Oyla 0 Downvote
Fatimeabbasova' Alıntı: Kimse sezeryan oldu mu? Genişletmek için tıkla ... Ben oldum canım ? Hemde 2 yıl ara ile
B balkizim Kayıtlı Üye Katılım 14 Eylül 2024 Mesajlar 447 18 Aralık 2024 #4 Fatimeabbasova' Alıntı: Kimse sezeryan oldu mu? Genişletmek için tıkla ... Ben oldum iki kere Oyla 0 Downvote
S Sevgi"nin Annesi🧚🏻♀️💛 Kayıtlı Üye Katılım 24 Mayıs 2023 Mesajlar 177 18 Aralık 2024 #5 Fatimeabbasova' Alıntı: Kimse sezeryan oldu mu? Genişletmek için tıkla ... Bende oldum Oyla 0 Downvote
S Sarya Kayıtlı Üye Katılım 25 Eylül 2024 Mesajlar 35 19 Aralık 2024 #6 Fatimeabbasova' Alıntı: Kimse sezeryan oldu mu? Genişletmek için tıkla ... Bende oldum 2 kere iki yıl arayla Oyla 0 Downvote
Fatimeabbasova' Alıntı: Kimse sezeryan oldu mu? Genişletmek için tıkla ... Bende oldum 2 kere iki yıl arayla
H Hatice/ Dilara Kayıtlı Üye Katılım 26 Kasım 2024 Mesajlar 67 19 Aralık 2024 #7 Fatimeabbasova' Alıntı: Kimse sezeryan oldu mu? Genişletmek için tıkla ... İlk gebelik için mi? Oyla 0 Downvote
M Merve Aktaş Kayıtlı Üye Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 72 19 Aralık 2024 #8 Bende öldüm hemde 2 defa Allah kısmet etse 3 olacam Oyla 0 Downvote
F Fatimeabbasova Kayıtlı Üye Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 2 21 Aralık 2024 #9 Merve Aktaş' Alıntı: Bende öldüm hemde 2 defa Allah kısmet etse 3 olacam Genişletmek için tıkla ... Bende 2ciye hamileyim çok korkuyorum Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 21 Aralık 2024 Hatice/ Dilara' Alıntı: İlk gebelik için mi? Genişletmek için tıkla ... Hayır 2ci gebeliyim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 21 Aralık 2024 Hatice/ Dilara' Alıntı: İlk gebelik için mi? Genişletmek için tıkla ... Hayır 2ci gebeliyim Merve Aktaş' Alıntı: Bende öldüm hemde 2 defa Allah kısmet etse 3 olacam Genişletmek için tıkla ... İN ŞE ALLAH ABLAM Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 21 Aralık 2024 Hatice/ Dilara' Alıntı: İlk gebelik için mi? Genişletmek için tıkla ... Hayır 2ci gebeliyim Merve Aktaş' Alıntı: Bende öldüm hemde 2 defa Allah kısmet etse 3 olacam Genişletmek için tıkla ... İN ŞE ALLAH ABLAM 廾azalᏝ' Alıntı: Ben oldum Genişletmek için tıkla ... Kaç defa Oyla 0 Downvote
Merve Aktaş' Alıntı: Bende öldüm hemde 2 defa Allah kısmet etse 3 olacam Genişletmek için tıkla ... Bende 2ciye hamileyim çok korkuyorum Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 21 Aralık 2024 Hatice/ Dilara' Alıntı: İlk gebelik için mi? Genişletmek için tıkla ... Hayır 2ci gebeliyim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 21 Aralık 2024 Hatice/ Dilara' Alıntı: İlk gebelik için mi? Genişletmek için tıkla ... Hayır 2ci gebeliyim Merve Aktaş' Alıntı: Bende öldüm hemde 2 defa Allah kısmet etse 3 olacam Genişletmek için tıkla ... İN ŞE ALLAH ABLAM Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 21 Aralık 2024 Hatice/ Dilara' Alıntı: İlk gebelik için mi? Genişletmek için tıkla ... Hayır 2ci gebeliyim Merve Aktaş' Alıntı: Bende öldüm hemde 2 defa Allah kısmet etse 3 olacam Genişletmek için tıkla ... İN ŞE ALLAH ABLAM 廾azalᏝ' Alıntı: Ben oldum Genişletmek için tıkla ... Kaç defa
廾azalᏝ Moderator Yönetici Mod Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 3,593 21 Aralık 2024 #10 Fatimeabbasova' Alıntı: Bende 2ciye hamileyim çok korkuyorum Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 21 Aralık 2024 Hayır 2ci gebeliyim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 21 Aralık 2024 Hayır 2ci gebeliyim İN ŞE ALLAH ABLAM Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 21 Aralık 2024 Hayır 2ci gebeliyim İN ŞE ALLAH ABLAM Kaç defa Genişletmek için tıkla ... Bir kere oldum ben Oyla 0 Downvote
Fatimeabbasova' Alıntı: Bende 2ciye hamileyim çok korkuyorum Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 21 Aralık 2024 Hayır 2ci gebeliyim Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 21 Aralık 2024 Hayır 2ci gebeliyim İN ŞE ALLAH ABLAM Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 21 Aralık 2024 Hayır 2ci gebeliyim İN ŞE ALLAH ABLAM Kaç defa Genişletmek için tıkla ... Bir kere oldum ben