Sezeryan

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Zeynep’in annesii tarafından oluşturulan Sezeryan başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,373 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sezeryan
Konbuyu başlatan Zeynep’in annesii
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zeynep’in annesii

Zeynep’in annesii

Kayıtlı Üye
rank
Herkese merhaba sezeryan doğumda tam uyutma mı iyi oluyor yoksa belden uyuşturma mı daha iyi olur haftaya Allah’ın izniyle doğum olacak ama kararsızım bu konuda

2 prenses1prens annesi

Kayıtlı Üye
rank
Herkese merhaba sezeryan doğumda tam uyutma mı iyi oluyor yoksa belden uyuşturma mı daha iyi olur haftaya Allah’ın izniyle doğum olacak ama kararsızım bu konuda
Merhaba cnm benim iki kızım var ve ikisi sezeryan ile oldu her ikisinde de yarım yani belden aşağı uyuşturdular 7 saat sonra da ayğa kalktım yürüdüm bence belden aşağı uyuşturmalari daha iyi olur benim açımdan ama başkalarını bilemem ve şimdi den allahım yardımcın olsun sağ salim kurtulmanz dileği ile 🤗

Zeynep’in annesii

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba cnm benim iki kızım var ve ikisi sezeryan ile oldu her ikisinde de yarım yani belden aşağı uyuşturdular 7 saat sonra da ayğa kalktım yürüdüm bence belden aşağı uyuşturmalari daha iyi olur benim açımdan ama başkalarını bilemem ve şimdi den allahım yardımcın olsun sağ salim kurtulmanz dileği ile 🤗
Amin teşekkür ederim ya herkes sonrasında bel ağrısı çok oluyor diyor kararsız kaldım o yüzden

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Genel uyusturmada ne kadar sonra uyaniyorsun canim
Cnm bebek doguyor dikişlerim atıyorlar ameliyat hanede ayrılıyorlar bana 2 tokat atıyorlar uyanıyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Cnm bebek doguyor dikişlerim atıyorlar ameliyat hanede ayrılıyorlar bana 2 tokat atıyorlar uyanıyorum
Kimi yataga alınca hemşire uyandırıyor kiminde ameliyathane uyandırıyorlar cnm bana Sibel kalk diyorlar 2 tokat atıyorlar uyanıyorum

Yeşim kuzey

Kayıtlı Üye
rank

Kimi yataga alınca hemşire uyandırıyor kiminde ameliyathane uyandırıyorlar cnm bana Sibel kalk diyorlar 2 tokat atıyorlar uyanıyorum
Yani doğumdan hemen sorna 😉

Bebeği hemen veriyorlar.mi uyanınca kiz

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar