Sezeryan

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Zeynep’in annesii tarafından oluşturulan Sezeryan başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,373 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sezeryan
Konbuyu başlatan Zeynep’in annesii
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zeynep’in annesii

Alaz

Kayıtlı Üye
rank
Cnm bebek doguyor dikişlerim atıyorlar ameliyat hanede ayrılıyorlar bana 2 tokat atıyorlar uyanıyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kimi yataga alınca hemşire uyandırıyor kiminde ameliyathane uyandırıyorlar cnm bana Sibel kalk diyorlar 2 tokat atıyorlar uyanıyorum
Yorumuna çok güldüm yaa :))

Herkese merhaba sezeryan doğumda tam uyutma mı iyi oluyor yoksa belden uyuşturma mı daha iyi olur haftaya Allah’ın izniyle doğum olacak ama kararsızım bu konil

Herkese merhaba sezeryan doğumda tam uyutma mı iyi oluyor yoksa belden uyuşturma mı daha iyi olur haftaya Allah’ın izniyle doğum olacak ama kararsızım bu konuda
ilkini mecburi sezeryana aldılar genel anestezi iledoğum yaptım ameliyathane de uyandiriyolar ağrını soruyorlar o kadar şiddetli bir ağrım vardı ki bebek bile aklıma gelmemişti sonra tekrar uyumuşum odaya aldılar yarı baygın çok zor kendime geldim ama ağrılarım hafifleyince hemen ayaklanıp dus aldım yürüdüm herkes çok şaşırmıştı. 2.gebeliğimde spinal anestezi ile oldum belden uyuşturmalı yani çok güzeldi bence hem o ilk ameliyat ağrısını çekmiyorsunuz hemde bebeğinizi ilk siz görüyorsunuz o duygu anlatılmaz birşey hemde kendinizde oluyorsunuz 5 6 saat sonra uyuşukluğunuz gidiyor yürütüyorlar sizi hemşireler ne kadar çok yürürsen o kadar çabuk iyilesiyorsun birde bol su en az 3 lt kesinlikle baş ağrın olmaz.Bel ağrısına gelince ilk doğumdan sonra da bel ağrım oldu 2.de de sonuçta sezeryan oluyorsunuz yani sürekli dikkat etmeniz lazım

Herkese merhaba sezeryan doğumda tam uyutma mı iyi oluyor yoksa belden uyuşturma mı daha iyi olur haftaya Allah’ın izniyle doğum olacak ama kararsızım bu konil

Herkese merhaba sezeryan doğumda tam uyutma mı iyi oluyor yoksa belden uyuşturma mı daha iyi olur haftaya Allah’ın izniyle doğum olacak ama kararsızım bu konuda
ilkini mecburi sezeryana aldılar genel anestezi iledoğum yaptım ameliyathane de uyandiriyolar ağrını soruyorlar o kadar şiddetli bir ağrım vardı ki bebek bile aklıma gelmemişti sonra tekrar uyumuşum odaya aldılar yarı baygın çok zor kendime geldim ama ağrılarım hafifleyince hemen ayaklanıp dus aldım yürüdüm herkes çok şaşırmıştı. 2.gebeliğimde spinal anestezi ile oldum belden uyuşturmalı yani çok güzeldi bence hem o ilk ameliyat ağrısını çekmiyorsunuz hemde bebeğinizi ilk siz görüyorsunuz o duygu anlatılmaz birşey hemde kendinizde oluyorsunuz 5 6 saat sonra uyuşukluğunuz gidiyor yürütüyorlar sizi hemşireler ne kadar çok yürürsen o kadar çabuk iyilesiyorsun birde bol su en az 3 lt kesinlikle baş ağrın olmaz.Bel ağrısına gelince ilk doğumdan sonra da bel ağrım oldu 2.de de sonuçta sezeryan oluyorsunuz yani sürekli dikkat etmeniz lazım

Son düzenleme:

Zeynep’in annesii

Kayıtlı Üye
rank
Ben genel anestezi yaptırıyorum çünkü beden uyuşturma uyanık oluyorsun ben biraz korkuyorum beni baıltdınlar işleri bitsin sonra kalkarım😉😲
Yorumuna çok güldüm yaa :))

Teşekkür ederim 😊

Bence belden uyuşturma o güzel anlara şahitlik ediyorsun çok güzel bende hiçte bel ağrısı olmadı bir sorun yasamadim
Teşekkür ederim 😊

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Local anestezi daha iyi oluyor canım genel anestezi de uyanınca şiddetli baş ağrısı falan çeken oluyormuş ilk oğlumda da Local oldu ikinciye de bir aksilik çıkmazsa Local düşünüyorum hem bebeği ilk sen görüyorsun ne güzel 😊

Zeynep’in annesii

Kayıtlı Üye
rank
Local anestezi daha iyi oluyor canım genel anestezi de uyanınca şiddetli baş ağrısı falan çeken oluyormuş ilk oğlumda da Local oldu ikinciye de bir aksilik çıkmazsa Local düşünüyorum hem bebeği ilk sen görüyorsun ne güzel 😊
Teşekkür ederim 😊

Uyutma daha iyi beni uyutmadilar belden uyusturdurlar hiç iyi olmuyor bence uyutusunlar
Teşekkür ederim 😊

K

Kübraharun

Guest
Ben belden uyuşturma oldm bence genel anestezide uyansan bile gene kendine gelmiyorsun tam manasıyla bebeğini farkenede kadar zaman geçiyor korkmuyorsan belden iyi bence ne şekilde olursa olsn Allah herkese kolaylıklar versin sagsalim kurtarsiniz

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar