Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Burda hər kes soru soruyo ve cevabını arıyo yani akıl vermiyo! bideki kim bebek öldürsede anne karnında, ben yapmam çünkü ben 2 aylık kızımı 3 sene bekledim ikinci bebişim olsada 5 ci de olsa razıyım
Bak canım bu postu siliyorum büyük ihtimalle baya sert tepkiler alacaksın bebeği ödlürmek nedir yani . Gebelik uygulamasında millet olarak anne olmayı yeğlerken neden bebeği düşürmek gibi saçma sorular soruyorsunuz?
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Burda hər kes soru soruyo ve cevabını arıyo yani akıl vermiyo! bideki kim bebek öldürsede anne karnında, ben yapmam çünkü ben 2 aylık kızımı 3 sene bekledim ikinci bebişim olsada 5 ci de olsa razıyım
Bak canım bu postu siliyorum büyük ihtimalle baya sert tepkiler alacaksın bebeği ödlürmek nedir yani . Gebelik uygulamasında millet olarak anne olmayı yeğlerken neden bebeği düşürmek gibi saçma sorular soruyorsunuz?
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
O zaman neden böyle bir soru soruyorsun. Bu soru değil kusura bakma böyle soru olmaz! Resmen cinayet işlediniz mi givi soru soruyorsun