El
çok sağol canım biraz kilo kaybı vardı ve kan değerleri düşüktü ama normale döndü çok şükürRabb'im sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah canım minigi durumu nasıl
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Amin canım rabbim razı olsunGözün aydın canım hayırlı olsun
Allah razı olsun hepinizden canım benimGözün aydın çok geçmiş olsun canım
Rabbim razı olsun canım kuşumGeçmiş olsun canım bir an önce toparlanırsın inşallah gözünüz aydın olsun sağlıkla büyüsün inşallah
Neler neler inan unuttum neden hamile kaldım diye kendime kızıyordum o kadar sıkıntıya rağmen covit dahi geçirdik kanama olduk tansiyon şeker çıktı beyninde basınç oldu görme kaybim var ellerim uyuşuk 35 kilo aldım işimi etkiledi vs vs ama gene olsa gene başa dönsem yaparım iyimi diyorum iyikiAy canım benim neler çekmişsin ama bebeğine kavuşunca herseyi unutuyorsun demi bebisin hayırlı olsun Allahim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah canım
Çok teşekkür ederim canım hepinizden rabbim razı olsunGözün aydın kuzum rabbim analı babalı büyütsün inşallah ve çok geçmiş olsun
Amin hepinize dua ettim rabbim evlatlariniza kavuşmayı nasip etsin hepinizin hakkında hayırlısı neyse onu ihsan etsin aminGözün aydın canım çok geçmiş olsun allah analı babalı büyütmeyi nasıp etsin inşallah darisi basimiza
Aralarinda 2 2.5 yıl varsa normal doğum olabikir ama bunuda özel hastane yapiyo benim iki dogum arasinda 5. Yil var devlet sezeryanla doğum yaptım diye buda sezeryanla olucak dedi risk almıyorlar özelde sezeryan sonra si dogum yapan tanıdığım var 3 yıl arayla yaptı oda
Aralarinda 2 2.5 yıl varsa normal doğum olabikir ama bunuda özel hastane yapiyo benim iki dogum arasinda 5. Yil var devlet sezeryanla doğum yaptım diye buda sezeryanla olucak dedi risk almıyorlar özelde sezeryan sonra si dogum yapan tanıdığım var 3 yıl arayla yaptı oda
Son düzenleme: