Şiddetli baş ağrısı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Halitcan tarafından oluşturulan Şiddetli baş ağrısı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 704 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Şiddetli baş ağrısı
Konbuyu başlatan Halitcan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Grsl

Halitcan

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar beni migrenim var dün geceden beridir basım çok ağrıyor ağrıdan ha bire kusuyorum hamile olduğum için aprenax ağır kesicisini alamıyorum parol kesmiyor napmaliyim bu baş ağrısını gidermek için

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Acile git parolu damardan taksınlar. Bı nebze rahatlatır. Bol su iç karanlık bı odada uyumaya çalış hamile olduğun için kullanacağın ilaç sınırlı malesef

Halitcan

Kayıtlı Üye
rank
Acile git parolu damardan taksınlar. Bı nebze rahatlatır. Bol su iç karanlık bı odada uyumaya çalış hamile olduğun için kullanacağın ilaç sınırlı malesef
Gitim canım dediğin gibi parol verdiler bı nevzede olsa rahatlatı etkisini kaybettiği gibi yine aynı ağrı maalesef 😭

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar beni migrenim var dün geceden beridir basım çok ağrıyor ağrıdan ha bire kusuyorum hamile olduğum için aprenax ağır kesicisini alamıyorum parol kesmiyor napmaliyim bu baş ağrısını gidermek için
Duş al karanlık sessiz ve havalandırılmış bi odada uyumaya çalış

Grsl

Kayıtlı Üye
rank
Magnezyum icebilirsin. Migren için faydalı gebelikde de kullaniliyor

Tüm sayfalar yüklendi.