Sıkılıyorummmm😏🙄🙄

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hertelden kategorisinde Zümree 👸 tarafından oluşturulan Sıkılıyorummmm😏🙄🙄 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 784 kez görüntülenmiş, 20 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hertelden
Konu Başlığı Sıkılıyorummmm😏🙄🙄
Konbuyu başlatan Zümree 👸
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
E

Eşim gelseds fayda etmiyor valla
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

V

Aktim olsa ayiracam ama canimm

😅😅😅

N

Bende bende😅😅
Geçer inşallah merak etme

azram cankizim

Kayıtlı Üye
rank
Ayrı dünyalarin insanlarıyiz elifim yaaa seninle 🤣🤣

Evet canım çocuklar da beni çok yoruyor sinir stres üzüntü duygusallık hepsi bir arada yaşıyorum ama eşim eve gelince varya böyle içim anlatamadigim derece huzur buluyor herşeyi daha cok mutlulukla yapıyorum
Amin amin kuzum rabbim başımızdan eksik etmesin onları
Gamzem eşim iyi bir insan Allah var ama kafam uyuşmuyor napiyim

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Ben yanlız yaşamak isterdim bekar olsaydım çoluk çocuk koca olmasın ohhh hepsi beni yoruyor çünkü sinir hastası ettiler evlilik deyince tuylerim diken diken oluyor
Kız sen bıkmışsın ya 😂😂

Ayrı dünyalarin insanlarıyiz elifim yaaa seninle 🤣🤣

Evet canım çocuklar da beni çok yoruyor sinir stres üzüntü duygusallık hepsi bir arada yaşıyorum ama eşim eve gelince varya böyle içim anlatamadigim derece huzur buluyor herşeyi daha cok mutlulukla yapıyorum
Amin amin kuzum rabbim başımızdan eksik etmesin onları
Amin canım amin bende böyleyim işte 😂

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar bazen evlilikten çok sıkılıyorum şuan bile çoook sıkılıyorum evlilik bana gore değil niye evlendin dedim kendime belarlik daha güzel hiç birşey yapasım yok ama bazende evliligi seviyorum yuvamj seviyorum niyr böyle oluyor anlamiyorum bir iç sıkıntısı gibi
Ay bazen bana da oluyor o herşeyden bunaldığım zamanlar oluyor bazen çocuklarla biraz zaman geçirince hepsi kayboluyor bazen de onuda yapmak istemiyorum

Zümree 👸

Kayıtlı Üye
rank
B
Ay bazen bana da oluyor o herşeyden bunaldığım zamanlar oluyor bazen çocuklarla biraz zaman geçirince hepsi kayboluyor bazen de onuda yapmak istemiyorum
Bende canim ya psikolojimiz bozuk nr

B
Bende canim ya psikolojimiz bozuk nr

Alyaa🌷🌷

Kayıtlı Üye
rank
Sürekli çocuk ev iş güç yemek temizlik derken bazen kendimizi tükenmiş bitmiş hissedebiliyoruz hatta hisbisey bizi mutlu etmiyor gibi oluyor seni anlıyorum bazen çok yoruluyoruz herşeyi tek başımıza göğüs germekten bunalıyoruz aslında en ufak şeyler o anda bizi mutlu edebiliyor misal ben eşim eve gelince gerçekten ama gerçekten tüm sïkıntılarimi üzüntülerimi unutuyorum emin ol hepsi geçici
Evet bende böyleyim ya bazen evlilik güzel kendi evin ne istersen onu yapiyosun karışan eden yok ama bazende bu kadar sorumluluk ağır geliyo bekarligimi özlüyorum evet eşimi seviyorum çocuklarım iyiki var ama bazen çok yoruluyorum🥴🥴🥴

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Gamzem eşim iyi bir insan Allah var ama kafam uyuşmuyor napiyim
Rabbim huzur mutluluk nasip etsin canım benim ne diyeyim valla zor durumlar bunlar gerçekten hayatın en önemli noktası eş seçimi

Evet bende böyleyim ya bazen evlilik güzel kendi evin ne istersen onu yapiyosun karışan eden yok ama bazende bu kadar sorumluluk ağır geliyo bekarligimi özlüyorum evet eşimi seviyorum çocuklarım iyiki var ama bazen çok yoruluyorum🥴🥴🥴
Haklısın canım valla biliyorum çok yorucu bazen diyorum önceden nenelerimiz filan nasıl 9 10 çocuk yapipta nasıl bakmışlar ki valla helal olsun onlara hep o kadar çocuk bakıp hemde çalışmışlar

Alyaa🌷🌷

Kayıtlı Üye
rank
Rabbim huzur mutluluk nasip etsin canım benim ne diyeyim valla zor durumlar bunlar gerçekten hayatın en önemli noktası eş seçimi

Haklısın canım valla biliyorum çok yorucu bazen diyorum önceden nenelerimiz filan nasıl 9 10 çocuk yapipta nasıl bakmışlar ki valla helal olsun onlara hep o kadar çocuk bakıp hemde çalışmışlar
Ya ama onların bekarligi da çok rahat deildiki annem anlatır yani bekarken de her sorumluluğu alırdık her işi yapardık yorulmak nedir bilmezdik diyo hayvan tarla ev işleri vs...ama bizim çocukluğumuz gençliğimiz daha rahat geçti onlar kadar iş yoktu teknoloji gelişti insan gücüne duyulan ihtiyaç azaldı artık çoğu şeyi makinalar yapıyor mesela çamaşır bulaşık süpürge ne bileyim robotlar 🥰biz biraz daha rahat yaşadık onların devri öyleydi onlar alışkındı canım herşeye 🤷

Tüm sayfalar yüklendi.