Şimdi de Laren dua edin bize🥺🥺🤲🤲🙏🙏

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Temmuz Anneleri kategorisinde Asena.ase tarafından oluşturulan Şimdi de Laren dua edin bize🥺🥺🤲🤲🙏🙏 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,481 kez görüntülenmiş, 161 yorum ve 8 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Temmuz Anneleri
Konu Başlığı Şimdi de Laren dua edin bize🥺🥺🤲🤲🙏🙏
Konbuyu başlatan Asena.ase
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Yok cnm koldan koca iki tüp yaa 🥺 kuzum genetik ve kalıtsal olblrms ama bizm ve eşimin tarafında kimse de yok bu vitamin eksikliği epilepsi hastası olan var mı diye de sordu odayok kriz geçiren var mı dedi oda yok tedavi edilen yerde siknti Malatya da yok inşallah çıkmaz ya ELAZIĞ da varmış oraya gideriz Erzurum ve maraş bursa da varmış doktor işte ilacı 15 gün sonuç çıkana kadar kullanacağız
Şükür kuzum korkma birsey olmayacak insallah sonuclarda temiz gelicek insallah

Zeynep'in annesii

Kayıtlı Üye
rank
Ekli dosyayı görüntüle 4060
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sabaha karşı ateşlendi ve 38.7'yi gördüm apar topar Hemen acile gittik hemen orada soğuk uygulama yaptılar Çok korktum havale geçirecek diye Faranjit olmuş boğazları çok kötü kızarmış Dua edin bize olur mu bir an önce iyileşsin 3 gün Ateş sürebilirmiş dualarınıza ihtiyacım var şu an
Kıyamam ya çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Kıyamam ya çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah
Allah razı olsun canım benim çok teşekkür ederim Amin🙏🤲🌹

Amin amin inşallah canım benim inşallah teşekkür ederim Allah razı olsun 😘 rabbim size de şifa versin inşallah
Amin kuzum Rabbim size de şifa versin Allah'ım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah

evamia

Kayıtlı Üye
rank

Sabaha karşı ateşlendi ve 38.7'yi gördüm apar topar Hemen acile gittik hemen orada soğuk uygulama yaptılar Çok korktum havale geçirecek diye Faranjit olmuş boğazları çok kötü kızarmış Dua edin bize olur mu bir an önce iyileşsin 3 gün Ateş sürebilirmiş dualarınıza ihtiyacım var şu an
Rabbim hayırlı şifalar versin inşallah en kısa zamanda

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank

Kurban olurum ya kuzum benim şimdi nasıl iyidir inşallah rabbim şafi ismi ile şifa versin inşallah 🙏🏻

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Atesi çıkıyor surekli kuzum ya bez koyuyorum devamli ilik dus aldirdim iste biraz önce

İnşallah canım benim inşallah 💕🤲
♥️🙏🤲

İnşallah canım benim inşallah 💕🤲
♥️🙏🤲
Kurban olurum ya kuzum benim şimdi nasıl iyidir inşallah rabbim şafi ismi ile şifa versin inşallah 🙏🏻
Allah razi olsun amin 🙏🤲atesi var tam tamina düşmüyor

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Atesi çıkıyor surekli kuzum ya bez koyuyorum devamli ilik dus aldirdim iste biraz önce

♥️🙏🤲

♥️🙏🤲
Allah razi olsun amin 🙏🤲atesi var tam tamina düşmüyor
Kıyamam ya yavruma ben güzel kuzum 🤲🤲🤲🤲😔😔

Tüm sayfalar yüklendi.