Sinek uçuşması

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Handeee tarafından oluşturulan Sinek uçuşması başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 804 kez görüntülenmiş, 18 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sinek uçuşması
Konbuyu başlatan Handeee
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Heyecanlı anne

Heyecanlı anne

Kayıtlı Üye
rank
Yorma kendini zaten durumun sıkıntılı yemek ev çocuk ödev bide üstüne temizlik sağlığın da iyi degil dikkat et cnm ya
Napim kuşum valla eşimle beraber girdik içine de bi, banyo, tuvalet kaldı çok, şükür komşum uğradı, diyor Allahım temizlik kokusu bizlere de nasip et bu kadın bu, haliyle yapıyor dedim kim yapacak ya 😂 mecbur doğum yaklaştı bebeğim seve seve yapacam 😂😂😂

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Napim kuşum valla eşimle beraber girdik içine de bi, banyo, tuvalet kaldı çok, şükür komşum uğradı, diyor Allahım temizlik kokusu bizlere de nasip et bu kadın bu, haliyle yapıyor dedim kim yapacak ya 😂 mecbur doğum yaklaştı bebeğim seve seve yapacam 😂😂😂
Ya yavaş yavaş yap yada eşin yapsın benimki sağolsun yemek dışında bırakmıyor iş güç yapayım ama o yapınca da benim vicdanım rahat etmiyo kendimi çok kötü hissediyorum

BİRGÜL gözde

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar öğürünce ve sert öksürünce etrafta parlak sibek uçuşnası gibi şeyler görüyorum nedendir sizce saniyelik anlık sürüyo bitiyo

Kızlar öğürünce ve sert öksürünce etrafta parlak sibek uçuşnası gibi şeyler görüyorum nedendir sizce saniyelik anlık sürüyo bitiyo
Bak şimdi okudum ama atamadım resmi nu uygulamanın haftasına geç 33 hafta ya annede değişimler var onu okusana orda sinek uçuşmasınin sebebi yaziyor

Heyecanlı anne

Kayıtlı Üye
rank
Ya yavaş yavaş yap yada eşin yapsın benimki sağolsun yemek dışında bırakmıyor iş güç yapayım ama o yapınca da benim vicdanım rahat etmiyo kendimi çok kötü hissediyorum
Yok kız nerdeee hele oğlan da hiç umursamadı şimdi çok şükür yine kanepe sildi perde astı cam sildi yoksa öldürsen yapmaz riskli diye şeeyy ediyor da almışsa iyi olur ya 😂

Tüm sayfalar yüklendi.