Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızlar merhaba az önce birileri yüzünden sinir krizi geçirdim ağlama hızlı nefes alıp verme sonucu elim ayagim uyustu çok korktum kontrol edemedim .10 haftalık gebeyim . Bebeğime bişey olmuş mudur ?
Kızlar merhaba az önce birileri yüzünden sinir krizi geçirdim ağlama hızlı nefes alıp verme sonucu elim ayagim uyustu çok korktum kontrol edemedim .10 haftalık gebeyim . Bebeğime bişey olmuş mudur ?
Yok cnm bsy olmaz ama dikkat et birdaha kine dikkat et sinir stres iyi dgl bn sinirledigim zmn başım uyuşuyor öyle olmaması için hemen kendimi sakinleştryorum
Yok cnm bnm korkma bnm 9 haftalıkken sinirden deli olmuştum kanama olmuştu o an birdaha olmasın dikkat et ztn etkilediği zmn cnm direk kanama oluyor çünkü bnnndee o an kanama olmuştu
Korkma bi wey olmaz inan wu an sinir kirizindeyim ben demek olar sik sik sinir kirizi keciriyorum bebeyim kim bilir nasildir ne bileyim rebim bebeylerimzi korusun sag salim gelsinler inwallah
Korkma bi wey olmaz inan wu an sinir kirizindeyim ben demek olar sik sik sinir kirizi keciriyorum bebeyim kim bilir nasildir ne bileyim rebim bebeylerimzi korusun sag salim gelsinler inwallah