Sorum var Sinirlərim bozuluyormu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sona tarafından oluşturulan Sinirlərim bozuluyormu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 508 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sinirlərim bozuluyormu
Konbuyu başlatan Sona
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
İnşallah canim ya 🤦🏻‍♀️haketen kendimden nefret edesim geliyor canavara dönmüşüm saki
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Duyqusaliq desen var sinir desen var 🤦🏻‍♀️🤣
Gecici bir durum kuzum insallah disari cik temiz hava al böyle bitseu okdugu zaman yürüyüş yap inan cok faydasını görürsün

Sona

Kayıtlı Üye
rank
Bacim bu durum sende yasaniyorsa ne mutlu, kiymetini bil ☺️ ben hamile kaldim butun hormonal durumlari kocam yasadi, cocuk dogdu lohusaliktaki butun hormonal durumlari kocam yasadi, çocuk büyüyor gene butun duygusal durumlari kocam yasiyor 🤦 ben hicbirsey anlamadim bu durumdan 🤷
Ne güzel ya benimkide yaşasa güzel olur yokya sonrada onun naziylami oyniycam 🤣🤣🤣iyice deliririm

Ben doğum yapalı 4 ay oldu bazen durduk yere sinirlerim bozuluyor ağlıyorum, hala devam ediyor benim yani😅
Allah yardimcin olsun canim 😟

Gecici bir durum kuzum insallah disari cik temiz hava al böyle bitseu okdugu zaman yürüyüş yap inan cok faydasını görürsün
Evet vallahi öyle bak sinirlendimi qapilari aynaları aciyorum hava geldi iyi oluyorum qapalı yer girdimde hem sinir hemde boğulma geliyor nefes darlığı keciyorum

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Ne güzel ya benimkide yaşasa güzel olur yokya sonrada onun naziylami oyniycam 🤣🤣🤣iyice deliririm

Allah yardimcin olsun canim 😟

Evet vallahi öyle bak sinirlendimi qapilari aynaları aciyorum hava geldi iyi oluyorum qapalı yer girdimde hem sinir hemde boğulma geliyor nefes darlığı keciyorum
Kiyamam ya geçici bir durum kuzum

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar