Sırt bel ağrısı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik Öncesi kategorisinde Melikee tarafından oluşturulan Sırt bel ağrısı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,044 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik Öncesi
Konu Başlığı Sırt bel ağrısı
Konbuyu başlatan Melikee
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Melikee

Aleyna Yavuz

Kayıtlı Üye
rank
Kaynanamin sözü beni mafetti yoksa ben bir sene olmadan düşünmüyordum.bugun evlilik yıldönümüz.1 sene oldu evleneli.bu ay akışına bıraktım sınavım var ders çalışıyorum sınava odaklandım hayırlısı herseyin hayırlı ve sağlıklı olsun yeter ki
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Amin canım
Allah bu kaynanaları ıslah etsin oda bir kadın ben anlamıyorum cidden bu kadınlardaki düşmanlığı

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Belimde sırtımin sağ bazen de sol tarafinda ağrılar oluyor.degisik bir his ilk defa yaşıyorum adetime de beş gün var ama adete yakın hiç böle şeyler hissetmemiştim bu zamana kadar farklı bir his ne olabilir acaba
Rabbim hayırlısını versin inşallah kuzum

👼👼1995👼👼

Kayıtlı Üye
rank
Kaynanamin sözü beni mafetti yoksa ben bir sene olmadan düşünmüyordum.bugun evlilik yıldönümüz.1 sene oldu evleneli.bu ay akışına bıraktım sınavım var ders çalışıyorum sınava odaklandım hayırlısı herseyin hayırlı ve sağlıklı olsun yeter ki
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Amin canım
Allah öylə kaynanaları mahv etsin. Hiç kəndini yerinə koymuyomu.Hiç umursama bilə.Bəbək oldukdan sonra omu bakacak.Söylüyürsün ki sınavların var. Odaklan dərslərinə.Böylə streslə sən nasıl dərs çalışıyon.Eşindəmi üsdünə gidiyo??

Melikee

Kayıtlı Üye
rank
Allah öylə kaynanaları mahv etsin. Hiç kəndini yerinə koymuyomu.Hiç umursama bilə.Bəbək oldukdan sonra omu bakacak.Söylüyürsün ki sınavların var. Odaklan dərslərinə.Böylə streslə sən nasıl dərs çalışıyon.Eşindəmi üsdünə gidiyo??
Çok şükür eşim benim yanımda.keyfine bak kimseye aldırma ders çalışmak zorsa çalışma ne istiyorsan alırım diyor ailesini de uyaririyor her zaman

Tüm sayfalar yüklendi.