Siz ne diyorsunuz bu duruma

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Burcu34 tarafından oluşturulan Siz ne diyorsunuz bu duruma başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,139 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Siz ne diyorsunuz bu duruma
Konbuyu başlatan Burcu34
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Burcu34

Burcu34

Kayıtlı Üye
rank
Bende iyi cnm bende 36 haftada 2800 dedi çok yok aramızda şimdi 37 bitecek yarın gidecem ne kadar olmuş acaba marka ediyorum bende kilo almasını da istemiyorum artik doğumu zor oluyor hep kilolu bebek en güzel 2500 yada 3000 kilo en uygunu Normal için ters duruşmada gelince doktorun acele davranıyor canim benim 38 de dönmüştü oğlum senin daha 36
Bende çok kilolu olmasını istemem açıkcası 2500 3 arası olsa yeterli büyük ihtimal 38 ile 39 hafta arası gün verecek gelişimine göre

Özlem tam

Kayıtlı Üye
rank
Bende çok kilolu olmasını istemem açıkcası 2500 3 arası olsa yeterli büyük ihtimal 38 ile 39 hafta arası gün verecek gelişimine göre
Aynen canini sıkmacnm dr abartıyor yaa biraz fazla artik benim son haftalarım 37 bitti 38 gün aldım gidip gelmekten yoruldum dr doğsam bundan iyidi bu defa da Allahim kurtarsa dahada doğurmam son olsun supriz oldu bize iyikide olmuş ama doğum ölüm bir arada gerçekten zor

Burcu34

Kayıtlı Üye
rank
Aynen canini sıkmacnm dr abartıyor yaa biraz fazla artik benim son haftalarım 37 bitti 38 gün aldım gidip gelmekten yoruldum dr doğsam bundan iyidi bu defa da Allahim kurtarsa dahada doğurmam son olsun supriz oldu bize iyikide olmuş ama doğum ölüm bir arada gerçekten zor
Sizinde Allah yardımcınız olsun hayırlı dogum lar inş

Tüm sayfalar yüklendi.