Sizce hamilelik varmi?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Bedir Burcu tarafından oluşturulan Sizce hamilelik varmi? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 713 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sizce hamilelik varmi?
Konbuyu başlatan Bedir Burcu
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Esra 90

Bedir Burcu

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba gecen ay 17 ekimde adet oldum bu ay adet olmadim c.tesi idrar testi yaptim negatif cikti bugun kan testi verdim enabizdan baktim sizce hamilemiyim anlamadim hala adet olmadim bu arada 🤔
screenshot_2021-11-23-00-20-50-985_tr-gov-saglik-enabiz-jpg.1241

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-11-23-00-20-50-985_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    Screenshot_2021-11-23-00-20-50-985_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    102.8 KB · Görüntüleme: 310

Bedir Burcu

Kayıtlı Üye
rank
Malesef canim bu degerle hamile olamazsin
Test yaptirdigim yere gidemedim tekrardan bnde baska bir dr a sordum normalde negatif ama hamile yaziyor yaninda o biraz kafa karistirio hastanenin sistemi farkli olabilir dedi yarin saglikocaginda tekrar vericem kan ama adet olmamamin bi aciklamasi varmidir sizce cok duzenli oluyorum cnku bi ya da iki gun sarkma olur 7 nci gune giriorum

Sehriii

Kayıtlı Üye
rank
Test yaptirdigim yere gidemedim tekrardan bnde baska bir dr a sordum normalde negatif ama hamile yaziyor yaninda o biraz kafa karistirio hastanenin sistemi farkli olabilir dedi yarin saglikocaginda tekrar vericem kan ama adet olmamamin bi aciklamasi varmidir sizce cok duzenli oluyorum cnku bi ya da iki gun sarkma olur 7 nci gune giriorum
7 gün gecikmen varsa bu değer olmaması lazım hamile olman için en az 5 çıkması lazım ki oda adet öncesi yapılan testlerde çıkıyor bana kalırsa da bu değerle değilsindir ama yine de Allah'tan umut kesilmez bidaha ver bakalım.test eğer oynama olursa değerde o zaman doktorun açıklamasını yapar

Esra 90

Kayıtlı Üye
rank
Birleşme gec olduysa degerlerine yansimamis olabilir insallah hamilesindir istiyosan eger rabbim büyüktür gonlune gore versin ama söyle de bir ihtimal var ki beklentide oldugun icin adetin stresten gecikiyo olabilir..

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar