Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba gecen ay 17 ekimde adet oldum bu ay adet olmadim c.tesi idrar testi yaptim negatif cikti bugun kan testi verdim enabizdan baktim sizce hamilemiyim anlamadim hala adet olmadim bu arada
Test yaptirdigim yere gidemedim tekrardan bnde baska bir dr a sordum normalde negatif ama hamile yaziyor yaninda o biraz kafa karistirio hastanenin sistemi farkli olabilir dedi yarin saglikocaginda tekrar vericem kan ama adet olmamamin bi aciklamasi varmidir sizce cok duzenli oluyorum cnku bi ya da iki gun sarkma olur 7 nci gune giriorum
Test yaptirdigim yere gidemedim tekrardan bnde baska bir dr a sordum normalde negatif ama hamile yaziyor yaninda o biraz kafa karistirio hastanenin sistemi farkli olabilir dedi yarin saglikocaginda tekrar vericem kan ama adet olmamamin bi aciklamasi varmidir sizce cok duzenli oluyorum cnku bi ya da iki gun sarkma olur 7 nci gune giriorum
7 gün gecikmen varsa bu değer olmaması lazım hamile olman için en az 5 çıkması lazım ki oda adet öncesi yapılan testlerde çıkıyor bana kalırsa da bu değerle değilsindir ama yine de Allah'tan umut kesilmez bidaha ver bakalım.test eğer oynama olursa değerde o zaman doktorun açıklamasını yapar
Merhaba gecen ay 17 ekimde adet oldum bu ay adet olmadim c.tesi idrar testi yaptim negatif cikti bugun kan testi verdim enabizdan baktim sizce hamilemiyim anlamadim hala adet olmadim bu arada
Birleşme gec olduysa degerlerine yansimamis olabilir insallah hamilesindir istiyosan eger rabbim büyüktür gonlune gore versin ama söyle de bir ihtimal var ki beklentide oldugun icin adetin stresten gecikiyo olabilir..