Sizce hamilelik varmı

• Konbuyu başlatan İlknur 0619
  • Toplam 5 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde İlknur 0619 tarafından oluşturulan Sizce hamilelik varmı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 646 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sizce hamilelik varmı
Konbuyu başlatan İlknur 0619
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Küçükanne06
İ

İlknur 0619

Guest
Merhaba bayanlar benm kasıklarda agrı ve gögüslerde şişlik var ama adet olmama daha 2 hafta var sizce gebelik varmı benim gibi olanlar oldu mu

Kevser55

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba bayanlar benm kasıklarda agrı ve gögüslerde şişlik var ama adet olmama daha 2 hafta var sizce gebelik varmı benim gibi olanlar oldu mu
Canım bence sen adetin geçsin 1 hafta sonra test yap şimdi her ağrı şişlik hamilelik belirtisi olmayabiliyo sen en iyisi bekle benimde öyle çok oldu ama hep adet oldum yani o yüzden beklemek daha iyi strese girme canım stresde hamileliği engelliyo ne yazıkki

Merve5q6 gümüş

Kayıtlı Üye
rank
Canm ben tedavi ile hamile kaldm doktorun dediği ilişki gününden 1 hafta sonra bende de bu şikayetler başladı adetime 2 hafta vardı dedim kesin tutmadı yine adet olmadan 2 gün önce kan verdim hamileymişim inşallah senin de öyledir hakkına hayırlısı

Küçükanne06

Kayıtlı Üye
rank
Canm ben tedavi ile hamile kaldm doktorun dediği ilişki gününden 1 hafta sonra bende de bu şikayetler başladı adetime 2 hafta vardı dedim kesin tutmadı yine adet olmadan 2 gün önce kan verdim hamileymişim inşallah senin de öyledir hakkına hayırlısı
2 tane cocgum var ama onlarda böle olmadım ama hayrlısı nasipse varsa olur teşkkür ederim bilgi verdiginz için

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar