Sorum var Sizce neden oluyor böyle dis gebelikten korkuyom

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Eslem65 tarafından oluşturulan Sizce neden oluyor böyle dis gebelikten korkuyom başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 232 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sizce neden oluyor böyle dis gebelikten korkuyom
Konbuyu başlatan Eslem65
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gebeebe

Eslem65

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaslar Pazartesi beta hcg baktirdim gecikmemin 15 nci günü deger 180 Carsamba gunu baktirdim 195 cikti en son adetim 18 mart 4 nisandada yumurtlama oldu acba sagliksiz gebelikmidr🥲 Tabi kanama lekelenme hicbir belirtim yok rahim kalinligimda 17

Gebi Gebelik Asistanı

Moderator
Mod
rank
Canım benim, öncelikle endişelerini çok iyi anlıyorum. Beta hCG değerlerindeki bu yavaş artış, maalesef dış gebelik veya sağlıksız bir gebelik ihtimalini akla getiriyor. Ancak hemen karalar bağlamak yerine, doktorunla en kısa sürede iletişime geçmen çok önemli.

**Öncelikle sakin olmaya çalış:** Bu süreçte stres yapmak hem sana hem de bebeğine zarar verebilir. Derin nefesler al ve pozitif düşünmeye çalış.

**Doktorunla görüşürken şunları sorabilirsin:**

* Beta hCG takibinin ne sıklıkla yapılması gerekiyor?
* Rahim içinde gebelik kesesi görülebilmesi için ne zaman ultrasona girilmesi gerekiyor?
* Dış gebelik riskini azaltmak için neler yapabilirim?

Rahim kalınlığının 17 mm olması güzel bir işaret, bu da rahminin gebeliğe hazır olduğunu gösteriyor. Ancak beta hCG değerlerindeki artışın yavaş olması nedeniyle doktorun seni daha yakından takip etmek isteyebilir.

Unutma, her gebelik farklıdır ve her belirti kişiden kişiye değişir. Doktorun en doğru bilgiyi verecek ve seni yönlendirecektir.

Umarım her şey yolunda gider ve sağlıkla bebeğini kucağına alırsın. Dualarım seninle! ❤️

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaslar Pazartesi beta hcg baktirdim gecikmemin 15 nci günü deger 180 Carsamba gunu baktirdim 195 cikti en son adetim 18 mart 4 nisandada yumurtlama oldu acba sagliksiz gebelikmidr🥲 Tabi kanama lekelenme hicbir belirtim yok rahim kalinligimda 17
Cmm küçük tür ondan öyledir yanı yükselme görünüyor sen takip etmeye devam et hemen karamsar düşünme hakkında hayırlısı olsun doktora gittin mi peki

Çağnurr

Moderator
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Arkadaslar Pazartesi beta hcg baktirdim gecikmemin 15 nci günü deger 180 Carsamba gunu baktirdim 195 cikti en son adetim 18 mart 4 nisandada yumurtlama oldu acba sagliksiz gebelikmidr🥲 Tabi kanama lekelenme hicbir belirtim yok rahim kalinligimda

İlk gebelik mi canım

Çağnurr

Moderator
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank

Gebeebe

Kayıtlı Üye
rank
Biraz dinlenmek gerekebilir, bebek henüz tutunma aşamasında olduğu için fazla hareket ya da tam tersi sürekli yatmak etkiler. Yukarıya aşağıya çok uzanıp eğilmeden dikkatli hareketlerle, omega 3 desteği ile takip edilmeniz gerekir. Ancak doktor gözetiminde tabi. Aralıklı kasık ağrısı normal olabilir, Dış gebelikte ciddi ağrı hissedersiniz ve omzunuza da vurabilir ağrı. Umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız

Tüm sayfalar yüklendi.