Sorum var Sizce

• Konbuyu başlatan S m
  • Toplam 27 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde S m tarafından oluşturulan Sizce başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,008 kez görüntülenmiş, 27 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sizce
Konbuyu başlatan S m
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan S m
S

S m

Guest
Benim hepside normal doğum ama oğlumda kızımda suni sancı verildi ve üç gün çektim doğumhanede ondan dedim öyle cnm
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Evet cnm bizde hep öyle bir tane halam var adı berçem
Anladım kuşkâmın a jiyan kiz söylemedin burda isim yasakmi sen öyle dedin ona göre ismimi soylim sana 😅😅

Aryam

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Aboooo desene gözlerde sana çekmemiş keşke bizim ailedede olsa mavi gözlü en azından bir bebeğimde tutmuş olurdu tabi inşallah gelicek maviş gözlü olur diyelim 🤲🥹
İnşallah cnm

Anladım kuşkâmın a jiyan kiz söylemedin burda isim yasakmi sen öyle dedin ona göre ismimi soylim sana 😅😅
Yok niye yasak olsun bunu herkes kulanıyor biz tek deyil boşverke bışine bıra vere😅

Yok niye yasak olsun bunu herkes kulanıyor biz tek deyil boşverke bışine bıra vere😅

S

S m

Guest
İnşallah cnm

İnşallah 🤲 o zaman ez bıjım tuj bişine bıra vere 🫵😄navımın sevda ye tabi navı kurmancayada tıne eva nava ya da az heye 🤭🤣🤣😅😅

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar