Sizde boylemisiniz

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Haticegulasik01 tarafından oluşturulan Sizde boylemisiniz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,833 kez görüntülenmiş, 49 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sizde boylemisiniz
Konbuyu başlatan Haticegulasik01
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Haticegulasik01

Haticegulasik01

Kayıtlı Üye
rank
Ben hamile olduktan sonra eşimin her yaptığını sorguluyorum ve ne yapsa şüpheleniyorum sosyal medyada profil yapması birini takip etmesinden bile birşey çıkarıp moralimi bozuyorum 10 senedir tanıyorum ama hiç profil yaptığını gormedim yapınca sinir oldum

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Ben hamile olduktan sonra eşimin her yaptığını sorguluyorum ve ne yapsa şüpheleniyorum sosyal medyada profil yapması birini takip etmesinden bile birşey çıkarıp moralimi bozuyorum 10 senedir tanıyorum ama hiç profil yaptığını gormedim yapınca sinir oldum
Bende bazen bazı şeyleri sorquluyrm eşim sosyal medya kullanır ama ney nasıl bilmez buda benim işime qelir herseyine bakarım keza ortak kullanıyoruz tüm hesaplarımızı YouTube wideo izler oyun oynar. Sizde eminseniz ötesini düşünmeyin boşa ilişkinizi zedelenmeyin.

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
10 senedir tanıyorsan neyi yapıp yapmayacağını verdiği tepkileri bilirsin biz kadınlar bazende boş kuruntu yapıyoruz ama erkek milleti boş bırakmaya da gelmez hele ki hamilelikte 😂

Haticegulasik01

Kayıtlı Üye
rank
Bende bazen bazı şeyleri sorquluyrm eşim sosyal medya kullanır ama ney nasıl bilmez buda benim işime qelir herseyine bakarım keza ortak kullanıyoruz tüm hesaplarımızı YouTube wideo izler oyun oynar. Sizde eminseniz ötesini düşünmeyin boşa ilişkinizi zedelenmeyin.
Eşim twttr kullanıyor benim yok hesabım arada bakıyorum canım sıkıldı görünce
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

10 senedir tanıyorsan neyi yapıp yapmayacağını verdiği tepkileri bilirsin biz kadınlar bazende boş kuruntu yapıyoruz ama erkek milleti boş bırakmaya da gelmez hele ki hamilelikte 😂
Taniyorum ama kimseye bu bunu yapmaz demiyorum

Taniyorum ama kimseye bu bunu yapmaz de

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Hamilelikte psikolojimiz alt üst oluyor kafamız daha bi farklı çalışmaya başlıyor herşeyin altında birşey aramaya başlıyoruz canım hepimiz öyleyiz sanırım. Boşver diyeceğim de insanın kafasına takılıyor illa kendimden biliyorum 😂

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Hamileyken de sorgulamadım şimdi de sorgulamam hisleriyle hareket eden insanım bazen böyle içime his doğuyor zarflıyorum oda biliyo beni hemen ötüyor. 😂 Ama genel olarak sorgulamamayı tercih ediyorum sorgularsan kuru sıkı oluyorsun yani laf var icraat yok gibi ama sorgulamazsan tepki vermezsen herif ne yapacağını kestiremediği için çok cesaret edemiyor 😂 taktiiklerrr taktiklerr 😂

Haticegulasik01

Kayıtlı Üye
rank
Hamilelikte psikolojimiz alt üst oluyor kafamız daha bi farklı çalışmaya başlıyor herşeyin altında birşey aramaya başlıyoruz canım hepimiz öyleyiz sanırım. Boşver diyeceğim de insanın kafasına takılıyor illa kendimden biliyorum 😂
Aynen öyle

Hamileyken de sorgulamadım şimdi de sorgulamam hisleriyle hareket eden insanım bazen böyle içime his doğuyor zarflıyorum oda biliyo beni hemen ötüyor. 😂 Ama genel olarak sorgulamamayı tercih ediyorum sorgularsan kuru sıkı oluyorsun yani laf var icraat yok gibi ama sorgulamazsan tepki vermezsen herif ne yapacağını kestiremediği için çok cesaret edemiyor 😂 taktiiklerrr taktiklerr 😂
Benim düşüncesinden pek haberdar değil yani hesabına baktığımı bile bilmiyor

Yenianneee

Kayıtlı Üye
rank
Sakın stres yapıp kafana takma bebek her şeyi hissediyor seninle birlikte yaşıyor o stresi , sadece bebeğini düşün bu süreçte. Hormonlar yüzünden değişime uğruyoruz bir gülüp ağlıyorum her şeye sinirleniyorum evet ama hemen sakinleştiriyorum kendimi konuşuyorum bebeğimle sen de kafana takma nolur🙏🏻🌸

Irem6161.

Kayıtlı Üye
rank
10 sene sonra degismesi garip ama bundan bisey cikmaz bence. Bende esimle kavga cikartiyorum tartisasim cok geliyo 😎😎

Tüm sayfalar yüklendi.