Sizde boylemisiniz

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Haticegulasik01 tarafından oluşturulan Sizde boylemisiniz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,833 kez görüntülenmiş, 49 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sizde boylemisiniz
Konbuyu başlatan Haticegulasik01
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Haticegulasik01

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Ben hamile olduktan sonra eşimin her yaptığını sorguluyorum ve ne yapsa şüpheleniyorum sosyal medyada profil yapması birini takip etmesinden bile birşey çıkarıp moralimi bozuyorum 10 senedir tanıyorum ama hiç profil yaptığını gormedim yapınca sinir oldum
Canim mende öyleyim😔bugun sabahda ona gore kavga cixdi bos yere qisqaniyorum herseye qarisoyorum o yuzden munasibetmiz korlanir

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Canim mende öyleyim😔bugun sabahda ona gore kavga cixdi bos yere qisqaniyorum herseye qarisoyorum o yuzden munasibetmiz korlanir
Benim arkadaşım hamileyken tatile çıktı eşiyle delirtmiş adamı tatilde ama hormonlardan yani geçti mesela o halleri

Heyatim

Kayıtlı Üye
rank
Ben hamile olduktan sonra eşimin her yaptığını sorguluyorum ve ne yapsa şüpheleniyorum sosyal medyada profil yapması birini takip etmesinden bile birşey çıkarıp moralimi bozuyorum 10 senedir tanıyorum ama hiç profil yaptığını gormedim yapınca sinir oldum
Ah bu aptal hormonlar kecen kocamla hic olmadig yere kavga etdim 3 gun konuwmadik indi hic takmiyorum bile😁

Haticegulasik01

Kayıtlı Üye
rank
Boşver bilmesinde zaten. Hamilelikte biraz takıntılı olabiliyoruz geçecektir sen dert etme
Ben çok fazla takiyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benim arkadaşım hamileyken tatile çıktı eşiyle delirtmiş adamı tatilde ama hormonlardan yani geçti mesela o halleri
Ben adamın sabrını olcuyorum

Sakın stres yapıp kafana takma bebek her şeyi hissediyor seninle birlikte yaşıyor o stresi , sadece bebeğini düşün bu süreçte. Hormonlar yüzünden değişime uğruyoruz bir gülüp ağlıyorum her şeye sinirleniyorum evet ama hemen sakinleştiriyorum kendimi konuşuyorum bebeğimle sen de kafana takma nolur🙏🏻🌸
Elimde olsa keşke

Begüm😊

Kayıtlı Üye
rank
Ben çok fazla takiyorum

Ben adamın sabrını olcuyorum

Elimde olsa keşke
İşte kendine başka meşgale bul başka şeylerle uğraş ona takıyosun ya bu sefer her şeyine takılıyosun

Tüm sayfalar yüklendi.