Sızlere sorum var

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Əfsanətural tarafından oluşturulan Sızlere sorum var başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,104 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sızlere sorum var
Konbuyu başlatan Əfsanətural
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Şeydoşş

Mervegüll

Kayıtlı Üye
rank
bacılar Bel çekdırmeye inanan var aranızda.hec bel çekdırme ıle hamıle qalanız olumu
Benim ablam çektirdi belini ama yinede çocuğu olmadi bende çektirdim belinde kayiklik var dedi ilk gebeligimde düşük riskim vardı 6 ay boyunca yattım bu gebeligimde hiç bir sıkıntım yok çok şükür onemli olan bel cektirdikten sonra doktor tedavilerini yapılması gerekenleri aksatmadan yapmak ablamda kist vardı ameliyat oldu birdaha hiç gitmedi ben hamile kalınca şimdi benimle beraber hastaneye geliyo tedaviye başladı oda onada snaada rabbim en kısa zamanda hayırlı evlat nasip etsin inşallah 🙏

Əfsanətural

Kayıtlı Üye
rank
Benim ablam çektirdi belini ama yinede çocuğu olmadi bende çektirdim belinde kayiklik var dedi ilk gebeligimde düşük riskim vardı 6 ay boyunca yattım bu gebeligimde hiç bir sıkıntım yok çok şükür onemli olan bel cektirdikten sonra doktor tedavilerini yapılması gerekenleri aksatmadan yapmak ablamda kist vardı ameliyat oldu birdaha hiç gitmedi ben hamile kalınca şimdi benimle beraber hastaneye geliyo tedaviye başladı oda onada snaada rabbim en kısa zamanda hayırlı evlat nasip etsin inşallah 🙏
İndallah Abla Allah bızde evlat versin sabrımızın mukafatın versin Rabbim bütun Anne olmaq ısteyen ablalarmıza.evlat versin amın

Tüm sayfalar yüklendi.