12+6haftalik hamileyim kaşlarımı yaptırmak istiyorum zararı varmı yaptıran var mı daha önce
$ $eyma. .. Kayıtlı Üye Katılım 31 Mart 2022 Mesajlar 136 Konum Kayseri 9 Mayıs 2022 #1 12+6haftalik hamileyim kaşlarımı yaptırmak istiyorum zararı varmı yaptıran var mı daha önce
Zeynep23 📖Kün fe Yekün!!🤲 Yönetici Mod Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 9,632 9 Mayıs 2022 #2 $eyma. ..' Alıntı: 12+6haftalik hamileyim kaşlarımı yaptırmak istiyorum zararı varmı yaptıran var mı daha önce Genişletmek için tıkla ... Canım kimyasal boya ile yapılıyor biliyorsun her ne kadar deri altına olsa da ordanda yayılıp kana karışabiliyor riskli yani yaptırma
$eyma. ..' Alıntı: 12+6haftalik hamileyim kaşlarımı yaptırmak istiyorum zararı varmı yaptıran var mı daha önce Genişletmek için tıkla ... Canım kimyasal boya ile yapılıyor biliyorsun her ne kadar deri altına olsa da ordanda yayılıp kana karışabiliyor riskli yani yaptırma
Beren’in Annesi 🧚♀️ Kayıtlı Üye Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 4,618 9 Mayıs 2022 #3 $eyma. ..' Alıntı: 12+6haftalik hamileyim kaşlarımı yaptırmak istiyorum zararı varmı yaptıran var mı daha önce Genişletmek için tıkla ... Hamileyken böyle şeyler pek önerilmiyor kuzum doğumdan sonra yaptır bence
$eyma. ..' Alıntı: 12+6haftalik hamileyim kaşlarımı yaptırmak istiyorum zararı varmı yaptıran var mı daha önce Genişletmek için tıkla ... Hamileyken böyle şeyler pek önerilmiyor kuzum doğumdan sonra yaptır bence