Sobalı ev

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hertelden kategorisinde Zeynep'in annesii tarafından oluşturulan Sobalı ev başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,548 kez görüntülenmiş, 135 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hertelden
Konu Başlığı Sobalı ev
Konbuyu başlatan Zeynep'in annesii
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Hiç sorma aslında rengi hoşuma gidiyor ama hep leke bakalim oğlum ayaklandığı zaman nasil yapacam şuan temiz elleyen yok oğlum heryerde el izi olacak 🤗
Ayyy laren de öyle yer yeri parmakliyorr camda parmak izine lekeye asla tahammülüm yok mutfahin camida yerden geliyor gidiyor parmakliyor ben siliyorum o yapıyor 🥺🥺🥺🤣🤣

Zümree 👸

Kayıtlı Üye
rank
N
Ayyy laren de öyle yer yeri parmakliyorr camda parmak izine lekeye asla tahammülüm yok mutfahin camida yerden geliyor gidiyor parmakliyor ben siliyorum o yapıyor 🥺🥺🥺🤣🤣
Ne güzel canim çok şükür sağlıkları var her yerde el izleri olsun sonuçta anneler ne için 😁

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Merhaba arkadaşlar sobalı evde oturuyorum malum soba olunca perdeler çok kötü oldu sobayı kaldırdık perdeleri yıkayacağım ama en iyi nasıl beyazlar acaba fikri olan var mı internetten baktım bir sürü şey yazıyor kararsız kaldım
Canım kadın mı perdelerini kuzum

Tüm sayfalar yüklendi.