Sorum var Sohbet edelim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ulduz.kiz anesi👶❤ tarafından oluşturulan Sohbet edelim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 6,413 kez görüntülenmiş, 282 yorum ve 8 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sohbet edelim
Konbuyu başlatan Ulduz.kiz anesi👶❤
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Asel'in annesi ❤️

Kayıtlı Üye
rank
O zaman da bir baltaya sap olamazlar işte yazık erkekleri biz kadınlar büyütüyoruz bizde buyutemezsek olan ileride evleneceği eşine oluyor
Aynne öyle kuzum rabbim hayırlı çocuklar yetistirmeyi nasip etsin inşallah birtanem
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ayy hadi inşaallah 15 tatilden önce ara tatil varya ozamanda görüşirsünüz inşaallah uzakmısınız canım kızınla
Uzağız kuzum ben İstanbul o Rize

iyiki varsiniz cocuklarim

Kayıtlı Üye
rank
🥰ohh doyunca gobeg atarsin 😆 benim.yermede en son 2017 de dugune gitmisim😆kendimde karantinde evlendim dugunsiz

🥰ohh doyunca gobeg atarsin 😆 benim.yermede en son 2017 de dugune gitmisim😆kendimde karantinde evlendim dugunsiz
ayy kizlar öyle oynadimki valla hepimizin yerine oynadim💃💃 o kadar oynadimki ayaklarimin alti şişmiş yürüyemiyorum bile😬 vallahi cok ta uykum var 😴ama bebişin uyumasini bekliyom bende hemen makyajımi silip uyumak istiyorum canlarim ama uyumuyo 😏😒

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar