Sohbet postu ❤️❤️

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hertelden kategorisinde Gamze Hümeyra tarafından oluşturulan Sohbet postu ❤️❤️ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 19,638 kez görüntülenmiş, 1,294 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hertelden
Konu Başlığı Sohbet postu ❤️❤️
Konbuyu başlatan Gamze Hümeyra
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Nedenli canım ya😩
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Akşamda yoktun kuzum
Kuzum ütü yaptım sonea az yatıyım dedik yarimsat anca kapadim gözlerimi laren uyandi 4 kadar oyna asena😱😱😱

Cocuklar gece oynamayi daha cok seviyorlar nedense, anneler zombi gibi olunca hoslarina gidiyor herhalde.
Sorma ayy vallha gece ne anliyor oynamaktan ben anlamadim oynamakta beni sevmek he oyuncakta değil sacimla yüzumle oynuyor memeyle oynuyor uyumasi gece 5 i buldu vallha benim saclar havalarda tabi 😱😱😱😱😱🥺🥺

Kaçak 🤩

Kayıtlı Üye
rank
Sorma ayy vallha gece ne anliyor oynamaktan ben anlamadim oynamakta beni sevmek he oyuncakta değil sacimla yüzumle oynuyor memeyle oynuyor uyumasi gece 5 i buldu vallha benim saclar havalarda tabi 😱😱😱😱😱🥺🥺
Benimki de gece cok uyaniyor, karnini doyurup sirtimi dönüp yatiyorum sirtima vura vura uyandiriyor 😁😁😁 sonra ver elini oyunlar 🙄🤩

Hülya12

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Kuzum ütü yaptım sonea az yatıyım dedik yarimsat anca kapadim gözlerimi laren uyandi 4 kadar oyna asena😱😱😱

Canım benim ya🥺

Tüm sayfalar yüklendi.