Sohbet postu ❤️❤️

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hertelden kategorisinde Gamze Hümeyra tarafından oluşturulan Sohbet postu ❤️❤️ başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 19,501 kez görüntülenmiş, 1,294 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hertelden
Konu Başlığı Sohbet postu ❤️❤️
Konbuyu başlatan Gamze Hümeyra
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

3 paşa 1 prenses annesi

Kayıtlı Üye
rank
Allah kolaylık versin inşallah kuzum 🥰
Bende iyiyim çok şükür çocuklarla meyve çizgi film keyfisi yapıyoruz 🤣
Kızın durmuyor mu kuzum
Yok ya sütüm de çok yok zaten mamada veriyorum çatlıyor yine de bir şey soracağım sütü arttırmak için ne yapmam lazım bir gogsumdede tıkalı herhalde onu verince az geliyor diye almak istemiyor

Sümeyra🍀

Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️
rank
Gerçekten uykusuzluk başım ağrıyor yemin ederim çok sinirlerim bozuk kızım beni mahvetti 🥺dun gece 4 e kadar uyaniktim 4te uyudum 8 de kalktım ondan önceki gün de hiç uyumadim bıktım artık herşey lden herkesten ya

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Yok ya sütüm de çok yok zaten mamada veriyorum çatlıyor yine de bir şey soracağım sütü arttırmak için ne yapmam lazım bir gogsumdede tıkalı herhalde onu verince az geliyor diye almak istemiyor
Sütünü arttırmak için bol bol sıvı tüket kuzum tıkalı göğsünü de göğüs pompası ile sağ iyice açılır inşallah elinden geldiğince emzirmeye çalış canım emdikçe süt üretimi artar süt üretimi artıkça daha çok şükür gelir inşallah
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Gerçekten uykusuzluk başım ağrıyor yemin ederim çok sinirlerim bozuk kızım beni mahvetti 🥺dun gece 4 e kadar uyaniktim 4te uyudum 8 de kalktım ondan önceki gün de hiç uyumadim bıktım artık herşey lden herkesten ya
Allah yardımcın olsun canım sıkma canını hamilelik hormonlari artı birde çocuklar küçük oluncs insan psikolojkmen çöküyor

3 paşa 1 prenses annesi

Kayıtlı Üye
rank
Sütünü arttırmak için bol bol sıvı tüket kuzum tıkalı göğsünü de göğüs pompası ile sağ iyice açılır inşallah elinden geldiğince emzirmeye çalış canım emdikçe süt üretimi artar süt üretimi artıkça daha çok şükür gelir inşallah

Allah yardımcın olsun canım sıkma canını hamilelik hormonlari artı birde çocuklar küçük oluncs insan psikolojkmen çöküyor
Zaten gögsum ağzından çıkmıyor ki elimde bir tane normal pompa var oda verimli cekmiyuirr

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Sümeyra nasıl oldun kuzum

Hülya nereye gittin kuzum

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.