E
Ebrulii71
Guest
Merhaba ben 22 haftalık gebeyim bebegimin kalbinin sol kalp kapakcigi yok ve kalbinde delik var napicam bilmiyorum 3 5 ameliyat geçirirmis kurtulma şansı çok dusuk napicam bilmiyorum
Ezhibil-be'se rabben'nasi eşfi ve enteş'şafi la şifae illa şifauke şifaen la yugadiru sekameMerhaba ben 22 haftalık gebeyim bebegimin kalbinin sol kalp kapakcigi yok ve kalbinde delik var napicam bilmiyorum 3 5 ameliyat geçirirmis kurtulma şansı çok dusuk napicam bilmiyorum
Allah razı olsunRabbim bilir canım benim kurtulma şansı olup olmadigini bol bol dua et hayırlısı ile doğsun belki hiç bir sorun yok belli olmaz.
Gittim 3 hastane 4 doktor gördüBir kaç doktordan fikir aldın mı canım kesin mi bu teşhis. Umarım yanılıyorlardır. Rabbim şifasını verir inşallahiyi düşün iyi olsun canım
![]()
Peki sorun varmi çocuğunuzda cok korkuyMerhaba canım öncelikle Allah senin ve bebeğinin yardımcısı olsun ,zor bir durum ben de hamileligimin 21. Haftasında bebeğimin kalp hastası olduğunu öğrenmiştim. Su an 11 aylik 2 kere kalp ameliyatı oldu. Allah büyüktür. Umudunu kaybetme ,canı veren Allahtir olumsuz düşünme
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Çok zor günler gecirdik ama, onu verdiği için her gün Rabbime şükrediyorum, dualarla![]()
Peki sorun varmi çocuğunuzda cok korkuyMerhaba canım öncelikle Allah senin ve bebeğinin yardımcısı olsun ,zor bir durum ben de hamileligimin 21. Haftasında bebeğimin kalp hastası olduğunu öğrenmiştim. Su an 11 aylik 2 kere kalp ameliyatı oldu. Allah büyüktür. Umudunu kaybetme ,canı veren Allahtir olumsuz düşünme
Çok zor günler gecirdik ama, onu verdiği için her gün Rabbime şükrediyorum, dualarla![]()
Peki sorun varmi çocuğunuzda cok korkuyMerhaba canım öncelikle Allah senin ve bebeğinin yardımcısı olsun ,zor bir durum ben de hamileligimin 21. Haftasında bebeğimin kalp hastası olduğunu öğrenmiştim. Su an 11 aylik 2 kere kalp ameliyatı oldu. Allah büyüktür. Umudunu kaybetme ,canı veren Allahtir olu
Amin Allah razı olsunEzhibil-be'se rabben'nasi eşfi ve enteş'şafi la şifae illa şifauke şifaen la yugadiru sekame
ŞİFA DUASI TÜRKÇE ANLAMI
Bu hastalığı gider ey insanların Rabbi! Şifâ ver, çünkü şifâ verici sensin. Senin vereceğin şifâdan başka şifâ yoktur. Öyle şifâ ver ki hiç bir hastalık bırakmasın.»” (Buhârî, Merdâ, 20; Müslim, Selâm, 46; Ebû Dâvud, Tıbb, 18, 19)![]()
msuz düşünme
1 tane geçirdiKaç ameliyat gecirdi acaba
Cumelmizden razı olsun canım rabbimAllah razı olsun![]()
Eşimin yeğeni hem Down sendromluydu hemde kalbinde sorun vardı ameliyat edildikten sonra toparlanmaya yürümeye konuşmaya başladıGittim 3 hastane 4 doktor gördü
Peki sorun varmi çocuğunuzda cok korkuy
orum Allah yardımcınız olsun sizinde rabbim size bağışlasın hareketlerinde sorun oldumu kaç amelîyat daha geciricek süreci anlatirmisiniz lutfen
orum Allah yardımcınız olsun sizinde rabbim size bağışlasın hareketlerinde sorun oldumu kaç amelîyat daha geciricek süreci anlatirmisiniz lutfen
Sağol canım benim aminnGittim 3 hastane 4 doktor gördü
Amin inşallah rabbim bunuda atlatmayı nasip etsin inşallah sizinki genetigemi bagli ben karnımdan su aldırmadım daha down senderumuna baglida olabilir dedi ama 2 li testim temiz cikmisti ve şimdide baktiklarinda boyunda egrilik yoktu biz aldirmayi düşüyoruz o acıya dayanamayiz diyoruz eşimle bilmiyorum yatip kalkip dua ediyorum kaybedersem doğduktan sonra ne yaparim diyorumSağol canım benim aminnöncelikle doğum yapacağın hastaneyi ve doktorunu çok iyi seçmen gerekiyor . Doğum yaptığın yerde çocuk kardiyolojisi olmalı ve yoğun bakım ve kalp doktorları doğumda hazır bulunuyorlar , bebek doğumdan sonra hızlı bir şekilde yoğun bakıma alınıp kontrollerden geçiriliyor, eko çekiliyor. Durumuna bakılıp ameliyatının ne zaman yapılacağına karar veriliyor. Benim bebeğim 1 gunlukken ilk ameliyatını olmuştu
15 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra görebilmistim yavrumu. 10 aylıkken 2.ameliyatini oldu ve doktorumuz 1 ameliyata daha aday ancak o ne zaman olur onu biz bilemeyiz takip edilecek dedi. Gerçekten süreç çok zor ama bebeğim su an çok iyi şükürler olsun hareketlerinde hiç bir sıkıntı yok çok hareketli maşallah
sadece ameliyat zamanı sıkıntılı geçiyor onun haricinde bir sıkıntı yok çok şükür
❤ Allah yardımcınız olsun sizin de
İçini karartma , hastanede bizim gibi olan bir çok bebek geldi gerçekten o kadar çok bebek var ki böyle kalp hastası olarak doğan. Allah'tan gelen bir şey ve hepsi de sağlıklı bir şekilde taburcu oldu 1 haftada hiç üzme kendini , Allaha dua et ,yardımcınız olsun
![]()
Capa Hastanesi'nde şuanda gozetimdeyim gelen sali bir doktor daha Görcek heyet toplancakmis ne dicekler napicaklar bilmiyorumSağol canım benim aminnöncelikle doğum yapacağın hastaneyi ve doktorunu çok iyi seçmen gerekiyor . Doğum yaptığın yerde çocuk kardiyolojisi olmalı ve yoğun bakım ve kalp doktorları doğumda hazır bulunuyorlar , bebek doğumdan sonra hızlı bir şekilde yoğun bakıma alınıp kontrollerden geçiriliyor, eko çekiliyor. Durumuna bakılıp ameliyatının ne zaman yapılacağına karar veriliyor. Benim bebeğim 1 gunlukken ilk ameliyatını olmuştu
15 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra görebilmistim yavrumu. 10 aylıkken 2.ameliyatini oldu ve doktorumuz 1 ameliyata daha aday ancak o ne zaman olur onu biz bilemeyiz takip edilecek dedi. Gerçekten süreç çok zor ama bebeğim su an çok iyi şükürler olsun hareketlerinde hiç bir sıkıntı yok çok hareketli maşallah
sadece ameliyat zamanı sıkıntılı geçiyor onun haricinde bir sıkıntı yok çok şükür
❤ Allah yardımcınız olsun sizin de
İçini karartma , hastanede bizim gibi olan bir çok bebek geldi gerçekten o kadar çok bebek var ki böyle kalp hastası olarak doğan. Allah'tan gelen bir şey ve hepsi de sağlıklı bir şekilde taburcu oldu 1 haftada hiç üzme kendini , Allaha dua et ,yardımcınız olsun
![]()