🤰🏼 115 🤰💃
Z Zanazarina Kayıtlı Üye Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 208 28 Kasım 2021 #31 Kevser55' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... 115
K Kevser55 Kayıtlı Üye Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 839 28 Kasım 2021 #32 Yazgülü' Alıntı: Seninde günün bitmiş sagilkla kucağına al canim normal mi sezeryan mi Genişletmek için tıkla ... Canım benim ilk daha Çarşamba doktora gidicez bakalım ne dicek sezeryan yada normal demediler henüz çatı muayenesi de yapılmadı bakalım hayırlısı
Yazgülü' Alıntı: Seninde günün bitmiş sagilkla kucağına al canim normal mi sezeryan mi Genişletmek için tıkla ... Canım benim ilk daha Çarşamba doktora gidicez bakalım ne dicek sezeryan yada normal demediler henüz çatı muayenesi de yapılmadı bakalım hayırlısı
N Nur123 Kayıtlı Üye Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 5,977 28 Kasım 2021 #33 Kevser55' Alıntı: Sağlıkla doğsun hamilelik daha zor bana göre ağrılar felan olmaz en azından böyle uykusuzluğu da dayanırız alıştık onada Genişletmek için tıkla ... Kesinlikle katılıyorum yani bir çocuğum daha olsun çok istiyorum ama hamilelik gerçekten zor
Kevser55' Alıntı: Sağlıkla doğsun hamilelik daha zor bana göre ağrılar felan olmaz en azından böyle uykusuzluğu da dayanırız alıştık onada Genişletmek için tıkla ... Kesinlikle katılıyorum yani bir çocuğum daha olsun çok istiyorum ama hamilelik gerçekten zor
K Kevser55 Kayıtlı Üye Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 839 28 Kasım 2021 #34 Nur123' Alıntı: Son 20 yi göreyim bak nasıl geçiririm ama asıl bu zamanlar geçmiyor Genişletmek için tıkla ... Geçer geçer Az kalmış çift sayılar çabuk geçiyo Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 28 Kasım 2021 Zanazarina' Alıntı: 115 Genişletmek için tıkla ... Sağlıklı ve kolay doğum olsun İnşallah şimdiden
Nur123' Alıntı: Son 20 yi göreyim bak nasıl geçiririm ama asıl bu zamanlar geçmiyor Genişletmek için tıkla ... Geçer geçer Az kalmış çift sayılar çabuk geçiyo Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 28 Kasım 2021 Zanazarina' Alıntı: 115 Genişletmek için tıkla ... Sağlıklı ve kolay doğum olsun İnşallah şimdiden
Z Zanazarina Kayıtlı Üye Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 208 28 Kasım 2021 #35 Hpimizin inşallah canm amin
K Kevser55 Kayıtlı Üye Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 839 28 Kasım 2021 #36 Nur123' Alıntı: Kesinlikle katılıyorum yani bir çocuğum daha olsun çok istiyorum ama hamilelik gerçekten zor Genişletmek için tıkla ... Aynen canım zaman geçtikçe biran önce kavuşmak istiyosun bide bu ağrı ve sancılardan kurtulmak
Nur123' Alıntı: Kesinlikle katılıyorum yani bir çocuğum daha olsun çok istiyorum ama hamilelik gerçekten zor Genişletmek için tıkla ... Aynen canım zaman geçtikçe biran önce kavuşmak istiyosun bide bu ağrı ve sancılardan kurtulmak
A AysEmre Kayıtlı Üye Katılım 18 Ağustos 2021 Mesajlar 31 28 Kasım 2021 #37 Kevser55' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Benimde son 20 gun, ame ben sezeryan olacagim icin daha gun vermedi doktor 1 Aralık'ta gidicez bakalim kontrole belki gün verir
Kevser55' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Benimde son 20 gun, ame ben sezeryan olacagim icin daha gun vermedi doktor 1 Aralık'ta gidicez bakalim kontrole belki gün verir
M Mamı Sibel Kayıtlı Üye Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 2,924 28 Kasım 2021 #38 Yazgülü' Alıntı: Valla ocağı görsek iyiydi ya doğum tarihi güzel olurdu Genişletmek için tıkla ... Aynen bacım
Yazgülü' Alıntı: Valla ocağı görsek iyiydi ya doğum tarihi güzel olurdu Genişletmek için tıkla ... Aynen bacım
S Selin.33 Kayıtlı Üye Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 210 28 Kasım 2021 #39 Kevser55' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Son 20 gün benim de uygulamaya göre
N Nur123 Kayıtlı Üye Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 5,977 28 Kasım 2021 #40 Kevser55' Alıntı: Sağlıkla doğsun hamilelik daha zor bana göre ağrılar felan olmaz en azından böyle uykusuzluğu da dayanırız alıştık onada Genişletmek için tıkla ... Kesinlikle katılıyorum yani bir çocuğum daha olsun çok istiyorum ama hamilelik gerçekten zor Kevser55' Alıntı: Aynen canım zaman geçtikçe biran önce kavuşmak istiyosun bide bu ağrı ve sancılardan kurtulmak Genişletmek için tıkla ... Gerçekten herkes diyor çocuk büyütmek daha zor ama tam tersi ağrı çekmek daha zor birşey de gelmiyor elinden sanki yıllarca kanımızda taşıyoruz
Kevser55' Alıntı: Sağlıkla doğsun hamilelik daha zor bana göre ağrılar felan olmaz en azından böyle uykusuzluğu da dayanırız alıştık onada Genişletmek için tıkla ... Kesinlikle katılıyorum yani bir çocuğum daha olsun çok istiyorum ama hamilelik gerçekten zor Kevser55' Alıntı: Aynen canım zaman geçtikçe biran önce kavuşmak istiyosun bide bu ağrı ve sancılardan kurtulmak Genişletmek için tıkla ... Gerçekten herkes diyor çocuk büyütmek daha zor ama tam tersi ağrı çekmek daha zor birşey de gelmiyor elinden sanki yıllarca kanımızda taşıyoruz