Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba kızlar 36+5 haftalık oldum çok şükür herşey güzel ama normal doğum yapacam galiba birincisi normal olmuştu çok zordu bundanda baya korkuyorum lütfen dua edin
Merhaba kızlar 36+5 haftalık oldum çok şükür herşey güzel ama normal doğum yapacam galiba birincisi normal olmuştu çok zordu bundanda baya korkuyorum lütfen dua edin
Geçen eşime dedim ilk sezeryan oldum gülerek gittim çabuk ayagı kalktım şimdi 21 +1 günlük gebeyim şimdide sezeryan biraz korku oldu eşim kızdı saçmalama sakın korkma der
Korkma cnm ilki gibi zor olmaz bende 2.doğumumu yapalı 11 gün oldu. Bende çok korkuyordum ilk doğum gibi zor olacak diye şükür öyle olmadı çabuk doğdu. Saat 1 de suni sancı verdiler 5 buçukta bebek doğdu.kendi sancım yoktu ondan suni verdiler. Seninde inşallah kolay ve hızlı geçer
Korkma cnm ilki gibi zor olmaz bende 2.doğumumu yapalı 11 gün oldu. Bende çok korkuyordum ilk doğum gibi zor olacak diye şükür öyle olmadı çabuk doğdu. Saat 1 de suni sancı verdiler 5 buçukta bebek doğdu.kendi sancım yoktu ondan suni verdiler. Seninde inşallah kolay ve hızlı geçer
Rabbım yar ve yardımcın olsun insallah güzel kolay bir doğumun olur bebeğini sag sağlım hayırla sağlıkla kucana alırsın inşallah canım Allahım yardımcın olsun şu mübarek cuma günü
Canım ilk gebelik de benim de normal çok zordu ama ikinci de çok kolay oldu üçüncü de daha da kolay oldu bu 4 üncü gebeligim 34 haftaligim dönmüş bebisim bir aksilik olmaz ise buda normal olacak insallah doğum sonuçta bu korkutma kendini doğum sonu gelecek meleği düşün pamuk gibi mis kokulu bi bebis gelecek bütün çektiğin agri sizi kalmayacak
Aramızda iki gün var rabbim hepimize kolay güzel dogumlar nasip etsin inşallah beni bekletmeyecek on gün içinde dogum olacakmış bende korku ve çok tedirgin Bi haldeyim