Son hafta bulanti

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ❤ 3 çocuklu 1 Anne ⚘ tarafından oluşturulan Son hafta bulanti başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 978 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Son hafta bulanti
Konbuyu başlatan ❤ 3 çocuklu 1 Anne ⚘
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Husnıyeeee

❤ 3 çocuklu 1 Anne ⚘

Kayıtlı Üye
rank
38+2deyim hanımlar son bir haftadır yemek yemek istemiyor canım ara ara midem bulaniyor boyle sorun yasayan var mi 4 mart dogum zaten son zamanda bulanti olur mu baslarda hafif olmustu geçmişti tansiyonumda iyi bi sekerim var onada insulin oluyorum

38+2deyim hanımlar son bir haftadır yemek yemek istemiyor canım ara ara midem bulaniyor boyle sorun yasayan var mi 4 mart dogum zaten son zamanda bulanti olur mu baslarda hafif olmustu geçmişti tansiyonumda iyi bi sekerim var onada insulin oluyorum
Bulantıları doğum belirtisi olabilir diyorlar canım ama zaten az kalmş minnoş braz daha sabreder inşallah😊

Husnıyeeee

Kayıtlı Üye
rank
Normal canım yaşadıkların korkma daha çok mide bulantıların sıklaşabilir bebeğin sıkıştığı için artık yediklerini bile kabul etmiyor 😊

❤ 3 çocuklu 1 Anne ⚘

Kayıtlı Üye
rank
Yaaa ben 2 oğlanda da böyle birşey yaşamadım bu kız aceleci mi acaba doğum sancısı bile bilmem hıc yaşamadım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Normal canım yaşadıkların korkma daha çok mide bulantıların sıklaşabilir bebeğin sıkıştığı için artık yediklerini bile kabul etmiyor 😊
Ay öyle olsun inşallah şurda cumaya ne kaldı

Tüm sayfalar yüklendi.