Sorum var Sona hardasan?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde sarı kızım🐇💛 tarafından oluşturulan Sona hardasan? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 779 kez görüntülenmiş, 24 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sona hardasan?
Konbuyu başlatan sarı kızım🐇💛
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sona

leylam19

Kayıtlı Üye
rank
Kız səni merak etdim necəsən? Neçə həftəliksen nə vaxtdı doğumun normal doğum olacaq?

Ne güzel konusuyosunuz kizlar🤩
Gözəl günlərin olsun canım mənim 🥰😘🌸
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bende çok seviyorum Azeri konuşmalarını 🥰🥰 çoğunu anlıyorum
Çox sözlərimiz bənziyir hətta bəzən tamami ilə eyni olan cümlələrimizdə var🥰 anladınmı yazdıklarımı ben tamamen anlıyorum türkceyi😃bazen hatalarım oluyor ama yinede iyiyim bence 😂

Alyaa🌷🌷

Kayıtlı Üye
rank
Gözəl günlərin olsun canım mənim 🥰😘🌸

Çox sözlərimiz bənziyir hətta bəzən tamami ilə eyni olan cümlələrimizdə var🥰 anladınmı yazdıklarımı ben tamamen anlıyorum türkceyi😃bazen hatalarım oluyor ama yinede iyiyim bence 😂
Çoğu kelimemiz benziyor demişsin hatta bazen tamamıyla aynı 🥰

Seviyorum canım niye sevmim aşko🤩🤩😘

Sona

Kayıtlı Üye
rank
Kız səni merak etdim necəsən? Neçə həftəliksen nə vaxtdı doğumun normal doğum olacaq?
Can hele buralardayam 17 vaxd qoyub olmasa 18 redoma gel dedi yeqinki süni sanci verecekler hele hec bir ağri nede birşey yoxdu

Həkimi axrıncı sroku ayın 17 nə qoyub ona kimi doğmasa balnisya yatıracıydılar 39 həftəsi keçib uje bəlkədə doğub yoxdu burda😃
Yox hele evde oturam 39+4 günlikdu🤣

B
Həkimi axrıncı sroku ayın 17 nə qoyub ona kimi doğmasa balnisya yatıracıydılar 39 həftəsi keçib uje bəlkədə doğub yoxdu burda😃
Bugun düşürem şeherin canina gezmeye ne yolda dogaram nede mağazalarda 🤣🤣🥴

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.