Soru

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gökçen tarafından oluşturulan Soru başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,114 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Soru
Konbuyu başlatan Gökçen
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gökçen

Busra90

Kayıtlı Üye
rank
Aile sağlığa gebelik için ne zaman gitmem lazım ? Gebelikte asi ugün aradılar hemşire gelin genel tan testi yapalım kontrol edelim dedi bir de tetenoz aşısı 20. Haftada yapılıyormuş eğer isterseniz doktorunuz yaptırın derse onuDa yapalım dedi

Aile sağlığa gebelik için ne zaman gitmem lazım ? Gebelikte asi olan varmı?
İstanbula yaşıyorum 16 haftalık hamileyim beni daha bugün aradılar gelin genel Bi kantesti yapalım epeydir bakılmamış dedi tansiyonumu genel sağlık durumumu sordu gebeliğin 20. Haftaında tetenoz aşısı yapıyoruz doktorunuza söyleyin gelin onu da yapalım dedi

Seydaysr

Kayıtlı Üye
rank
İstanbula yaşıyorum 16 haftalık hamileyim beni daha bugün aradılar gelin genel Bi kantesti yapalım epeydir bakılmamış dedi tansiyonumu genel sağlık durumumu sordu gebeliğin 20. Haftaında tetenoz aşısı yapıyoruz doktorunuza söyleyin gelin onu da yapalım dedi
Evet 20de falan yapıyorlar tetenoz aşısını ihmal etme canım yaptır mutlaka

Gökçen

Kayıtlı Üye
rank
Cnm gebe olduğunu öğrendiğin zaman sağlıkocagina gidiyorsun gebelik kaydını açıyor ebe.. sonra seni belirli zamanlarda bebek izlenim için ve aşı için çağırırlar
Tskkur ederim işte bazen sanki ilk hamilelik gbi yasanayor ☺️
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Evet 20de falan yapıyorlar tetenoz aşısını ihmal etme canım yaptır mutlaka
Ben normal yaptırıyorum teşekkür ederim

Gökçen

Kayıtlı Üye
rank
Hamile olduğunu öğrendiğinde gidio orada kontrol kaydı actirman lazım hemşire senin ne zaman aşı olacağını ne yapman gerektiğini izlemini falan yapıyor zaten.
Teşekkür ederim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Rica ederim cnm 🥰 kaçıncı gebeliğin
4 gebeliğim canım 1 doğum sonrası kaybettim ikinci karnında kalpi durdu biirde şimdi 4 yaşında oğlum Allah ömrünü uzun etsin bu 4 gebelik 7 hafta dha

Aile sağlığa gebelik için ne zaman gitmem lazım ? Gebelikte asi olan varmı?
Canım ne zaman gittigimi hatırlamıyorum ama 6 haftalık felandi galiba öyle hatırlıyorum ama o zaman bişey yapmadılar sadece kayıt yaptılar adı tarihi verdiler bide düşük vs. Olursa haber ver bize dediler ben 2 tane tetenoz aşısı oldum doğduktan sonra da Şubat'ta 3. Asi var olursan 3 sene içinde hamile kalirsan bidaha asi yaptirmana gerek yok demişti ama ben 3. Olmadım sadece hamileyken 2 tane yaptılar canım

Gökçen

Kayıtlı Üye
rank
Canım ne zaman gittigimi hatırlamıyorum ama 6 haftalık felandi galiba öyle hatırlıyorum ama o zaman bişey yapmadılar sadece kayıt yaptılar adı tarihi verdiler bide düşük vs. Olursa haber ver bize dediler ben 2 tane tetenoz aşısı oldum doğduktan sonra da Şubat'ta 3. Asi var olursan 3 sene içinde hamile kalirsan bidaha asi yaptirmana gerek yok demişti ama ben 3. Olmadım sadece hamileyken 2 tane yaptılar canım
Anladım bende hastaneye gidiy sonra gidirim artık tahlil yaptirip

Tüm sayfalar yüklendi.