Sorum var Soru

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 58sivas tarafından oluşturulan Soru başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,805 kez görüntülenmiş, 48 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Soru
Konbuyu başlatan 58sivas
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sümeyraaa🤍

Dilaraaa'

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar akşamdan beri kasılma belime gelen sancım baskı var sizce ne yapmalıyım bugünde birz iç camasrmda islaik vardı kasiklarima girio çocuk sertleşio karnm da sertleşio ne yapayım sizce sancım sıkı değil ama gelio gidio
Canım sancı 5 dkk düştüğünde doğum sancısı oluyor. Ilık bı duş al doktora git gozuk bı nolur ne olmaz.

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Kızlar akşamdan beri kasılma belime gelen sancım baskı var sizce ne yapmalıyım bugünde birz iç camasrmda islaik vardı kasiklarima girio çocuk sertleşio karnm da sertleşio ne yapayım sizce sancım sıkı değil ama gelio gidio
Düzenli bir şekilde mi canım ama bence bir doktora git zamanın gelmiş olabilir

58sivas

Kayıtlı Üye
rank
Düzenli bir şekilde mi canım ama bence bir doktora git zamanın gelmiş olabilir
37 haftalık olduk bacım sürekli baskı sürekli kasılma norml değil dimi belden girio gidio belki yarım saat sonra gelio ama norml değil bnce Diom alta doğru çok baskı oluo
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Zamanın gelmiş olabilir canım
Abla şiddeti çok artmio ama sürekli dedgm gbi oluo bilmiom gitsemmi kalsammi

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
37 haftalık olduk bacım sürekli baskı sürekli kasılma norml değil dimi belden girio gidio belki yarım saat sonra gelio ama norml değil bnce Diom alta doğru çok baskı oluo
O yüzden git diyorum ya canım artik yakın yani doğum rabbim sağ salim vaktinde kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻.en azından doktor bebeğin suyuna filsn baksın ıslaklikta oluyor diyorsun riske atma

Dilaraaa'

Kayıtlı Üye
rank
Abla şiddeti çok artmio ama sürekli dedgm gbi oluo

Abla saymadım ama bı gidio bı gelio anlayamadım
Sabahı bekle canım sen olmazsa. Doğum sancı dkk azalıyor 5 dkk bir geliyor bel ve kaşıklardan giriyor dayanilmayacak bir ağrı bağırtıyor seni öyle düşün. Dayana bilirsen sabahı bekle daha kolay doğum yaparsın. Baktın sabaha kadar ağrın arriyor sıklaşıyor ılık bı duş al eşini kaldır doktora git. Sancın evde çekersen daha kolay doğum oluyor. Ama için rahat etmiyorsa şimdi git.

58sivas

Kayıtlı Üye
rank
Sabahı bekle canım sen olmazsa. Doğum sancı dkk azalıyor 5 dkk bir geliyor bel ve kaşıklardan giriyor dayanilmayacak bir ağrı bağırtıyor seni öyle düşün. Dayana bilirsen sabahı bekle daha kolay doğum yaparsın. Baktın sabaha kadar ağrın arriyor sıklaşıyor ılık bı duş al eşini kaldır doktora git. Sancın evde çekersen daha kolay doğum oluyor. Ama için rahat etmiyorsa şimdi git.
Bu bnm 3 gebeliğim abla sanciyi biliyorum fakat sancı olmdnda açılma oluyor diolar bide bnm kasılma karında sertlik fazlalaştı belimden ağrı girio sık sık gormio ama girio gidio geri geli bilemedim gitmemde istemiom böylece kalmkda kararsz kaldim

Dilaraaa'

Kayıtlı Üye
rank
Bu bnm 3 gebeliğim abla sanciyi biliyorum fakat sancı olmdnda açılma oluyor diolar bide bnm kasılma karında sertlik fazlalaştı belimden ağrı girio sık sık gormio ama girio gidio geri geli bilemedim gitmemde istemiom böylece kalmkda kararsz kaldim
Bebek toplanmış olabilir elinle bı sev şeklini değiştirsin. Sancı olmadan açılma oluyor ben bizzat yaşadığım için biliyorum. Dayanilmayacak ağrın olduğunda gitsen. Şimdi anladığım kadarıyla öyle bi ağrın yok. Olsa buraya yazamazdin 😁. Açılma olsa hissetmesen bile bir anda fazla acilmaa olmuyor sancina bağlı acilmasi

Tüm sayfalar yüklendi.