Soru

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Rukiye27 tarafından oluşturulan Soru başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,762 kez görüntülenmiş, 51 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Soru
Konbuyu başlatan Rukiye27
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Rukiye27

廾azalᏝ

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Hmm sizin adiniza da üzüldüm gerçekten hayat ve insanlar çok zor kimsenin başına böyle birşey gelsin istemem ama ben ilaç kullanmayı düşünmüyorum sadece terapi almayı düşünüyorum
Eğer devlete gidersen önce bir ay ilaç tedavisi veriyor uygun görürse terapiye gönderiyor direk terapi sadece özelde var
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

He bi de aile helime aile bakanlığına bağlı bir merkeze yönlendiriyormuş ama onda da sıra çok ben de gideceğim bakalım e devletten başvurdum ama bir türlü dönmediler belki gidince değişik olur

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Eğer devlete gidersen önce bir ay ilaç tedavisi veriyor uygun görürse terapiye gönderiyor direk terapi sadece özelde var
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

He bi de aile helime aile bakanlığına bağlı bir merkeze yönlendiriyormuş ama onda da sıra çok ben de gideceğim bakalım e devletten başvurdum ama bir türlü dönmediler belki gidince değişik olur
Yoky cnm ben ilaç almam gerekirse özele giderim peki sen e-devlet en nereye başvuru yaptın ne diye yazdın cnm

廾azalᏝ

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Hmm anladım cnm sen hangi sorunun için başvuru yaptin hepsi vardı aslında bendede birisini seçmek zorunda kaldım öfke ve sinid
Ben çalıştığım için çok sicilimde kötü durmayacak bir şey seçtim ama tam hatırlamıyorum şimdi bakmaya çalıştım ama 14 gün içinde müdahale edemezsiniz diyor

Tüm sayfalar yüklendi.