Sorum var Sorum olucakkk

• Konbuyu başlatan Melikeiii
  • Toplam 12 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Melikeiii tarafından oluşturulan Sorum olucakkk başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 814 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sorum olucakkk
Konbuyu başlatan Melikeiii
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Hamileyken türk kahvesi içmek tehlikelimi ayrıca içiliyorsa günde kaç tane içilmeli
Tehlikeli değil ama günde çay da dahil buna 1 den fazla içince çarpıntı yapıyor canım. Benim öyle olmuştu böyle boğulacak gibi olup kalbim resmen ağzımda atıyor gibiydi doktorum çayı ve kahveyi bırakmamı söyledi bıraktıktan sonra düzelmiştim

Sümeyra🍀

Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️
rank
Tehlikeli değil ama günde çay da dahil buna 1 den fazla içince çarpıntı yapıyor canım. Benim öyle olmuştu böyle boğulacak gibi olup kalbim resmen ağzımda atıyor gibiydi doktorum çayı ve kahveyi bırakmamı söyledi bıraktıktan sonra düzelmiştim
Ben dün akşam yemekten sonra belki 5 bardak çay içtim gece kalbim sıkıştı dedim aha ölecem yani o kadar korktum ki salavat getirdim sonra durdu şükür bir daha aslaaa 🫖☕

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-04-15
Gebeliğinizin 33. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık ananas büyüklüğünde.
İskelet kemiklerinde sertleşme olur ancak kafa kemikleri birleşmez. doğumda kemikler birbirine yaklaşarak alan daraltır ve doğum daha kolay olur. Ödem ve kilo artışına bağlı sinir sıkışması nedeniyle el ayak ve bileklerde karıncalanma ve hissizlik olabilir.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 42 cm ağırlıgı 2000 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Sümeyra🍀

rank

İskelet kemiklerinde sertleşme olur ancak kafa kemikleri birleşmez. doğumda kemikler birbirine yaklaşarak alan daraltır ve doğum daha kolay olur. Ödem ve kilo artışına bağlı sinir sıkışması nedeniyle el ayak ve bileklerde karıncalanma ve hissizlik olabilir.

Sümeyra🍀

rank

Tüm sayfalar yüklendi.